När livet är som mysigast

Älskade cybervänner! 

Jag vet att jag har varit lite tyst här i bloggen. Det har inte hänt något. Vi har varit upptagna med livet bara. Jag har däremot uppdaterat flitigt i min instastory, några av er kanske har följt mig där? Eftersom vi har levt i en grotta under graviditeten och nu när livet känns som på nytt igen har vi börjat ta igen den förlorade tiden med nära och kära. Bill fick dessutom baby blues (supervanligt!) efter förlossningen så vi har lagt mycket fokus på att göra må bra saker ihop. Jag har inte kunnat sitta vid datorn längre än 10 minuter åt gången så bloggen fick vara åt sidan lite. 

Jag får fortfarande ingen sömn på nätterna och känner mig som en zombie varje morgon innan jag kommer igång för dagen. Men detta har inte hindrat oss från att fylla dagarna med många underbara stunder och roliga familjeaktiviteter. När vädret är som härligast hittar vi alltid på något kul med familjen. När vädret är som mysigast stannar vi inne och myser i bebisbubblan. Sen Atari kom har vi i princip umgåtts med familjen varje helg. Många gånger tycker jag att det är mer eller mindre som en avlastning när vi träffar familjen. För att vi är så många och det är alltid någon som hjälper till med att kolla barnen. Hemma har jag aldrig händerna fria. Alltid är det ett av barnen som behöver mig. Det är otroligt mycket jobb och jättetidskrävande att ta hand om två småbarn. De fina stunderna som vi har tillsammans boostar min energi till att orka.

Åh vad jag älskar den här sommaren, sen Atari kom har vi gjort mycket mysigt ihop. Hoppas att vi får en lång sommar i år!

Bilderna nedan är tagna från en av myshelgerna 🙂 

Haha, Bill dränkte sig själv i solkräm att han blev kritvit. 

5 kommentarer

 1. Åhå vad härligt, stanna i eran bubbla så länge ni kan. Det där med att inte få sömn minns jag så väl, vi vandrade runt bordet i matsalen så vi trodde att det skulle bli en stig i mattan. Hon sov bara några få timmar i stöten på natten och gick upp 03,30 tills hon var 2 år då började hon sova till 04,30 och det höll i sig till tonåren.
  Så sov middag när du kan eller powernap för till slut blir hjärnan en trögflytande massa.
  Ha det nu så härligt i solen och njuut.
  Kram till dig och familjen

 2. Skönt att njuta av livet. Ser så mysigt ut. Längtar till Stockholm. Saknar verkligen att kunna sitta vid vattnet. Tyvärr har jag inte instagram så jag kan inte följa er där.

  Krama dina småttingar från mig.

 3. Fina foki. Ha det så mysigt. Jag älskar solen och sommaren och din blogg. Så söta bilder du har på din gulliga familj. Trevlig helg fina du.

 4. Vad är det för bad? (Jag bor också i nacka) och letar ständigt trevliga och barnvänliga badplatser 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *