Snäll storasyster

God morgon älskade cybervänner! 

Jag och min lilla familj har precis ätit frukost tillsammans. Nu sitter vi på soffan med varsin tandborstar i munnen och borsta tänderna ihop. Zelda tycker att det är extra kul när hon får göra saker som vi gör.

Idag ska Bills mormor komma förbi och hälsa på oss. Hon kommer att ta med sig hemlagad mat. Så härligt! Det fina med att få gäster i samband med babybesök är att många gärna ta med sig fika eller mat, hehe. Lyxigt att inte behöva tänka på det själv under de första veckorna under återhämtningstiden.

Förövrigt går det superfint här hemma forfarande. Lilla Atari behöver komma in i rätt dygnsrytm bara.
Zelda är jättesnäll och fin med sin lillebror. När Atari låter ledsen brukar hon komma fram och kolla om allt är ok. Sen brukar hon ge hennes leksaker till Atari ibland. Hon lägger leksakerna bredvid honom och kolla om han vill leka med dem, haha. Så sött. När Zelda delar med sig av hennes leksaker eller mat gör hon det bara till dem hon gillar.
Må Zelda fortsätta vara snäll med lillebror. Tänkt när Atari bli lite äldre, de kommer att kunna leka ihop och finna jättemycket glädje av varandra, åh.

Vi önskar er en underbar dag älskade ni! 

7 kommentarer

 1. Zelda e så gullig ❤ hon slår inte brorsan i huvudet med leksaken i alla fall.

  Ibland undrar man hur jag läser texten… stod ”…går det superfint här hemma…” Jag läste ”…är det superfint här hemma…” Tänkte svara vänta bara om ett år… oj oj… då river de halva stället 🤣🤣🤣 Men nu var de ju inte så men ville dela med mig 😁😇

 2. Haha, söta Zelda. Min kusins lilla baby delade med sig av sina leksaker också, tömde hela asken för min skull. xD

  Har inget med inlägget att göra, men jag vill bara hälsa att Zoirak fungerar finfint! Förra gången jag provade var mitt hår delvist blekt och i ganska kasst skick, men nu när allt det är borta och mår bättre så upplever jag att schampot och balsamet fungerar bättre. 🙂 Har inte klippt håret på typ tio månader (mest för att jag försöker spara in pengar, haha, frisörbesök kan kosta en del) och topparna ser fortfarande ok ut. :3

 3. Det är fantastiskt att se syskonkärleken växa fram mellan sina barn ❤ Det är ganska precis två år mellan mina, dom är 4 och snart 2. Och mitt hjärta smälter när dom spontan kramas eller bara är allmänt fina med varandra. Dom bråkar och tjafsar såklart en del också, men det hör ju till 😊

 4. Jaezmine

  Vackra Zelda 😍❤

 5. Zeldas ögon är ju helt magiska! :O

 6. Vad har ni för tandborste? Ser ju superbra ut, så den inte kan åka i halsen om lillen far runt🙈

 7. Hej! Hur kommer det sig att ni planerade kejsarsnitt?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *