Myshelg hemma

God kväll solstrålar, 

Har ni haft en bra helg? I skrivande stund sitter jag och myser i sängen med lilla Atari i knän och Zelda sovandes bredvid. Zelda håller sin lilla hand på mitt lår så att jag inte skulle smita iväg, haha.

Åh, den här glada, bubblande känslan när man precis har fått en bebis är helt obeskrivligt. Jag har skrattat så mycket av ingenting under de senaste dagarna att jag har ont i mina kinder. Det krävs verkligen inte mycket att göra mig glad just nu. Härligt ändå! Jag passar på att njuta så länge det varar. Måste ta vara på mina ”feel good” hormoner och adrenalinet som håller mig pigg trots lite sömn.

Under helgen har vi myst och lekt massor här hemma. Smärtan har lättat en hel del och jag har slutat med värktabletter. Jag känner enormt mycket glädje att smärtan har börjat försvinna mer och mer för varje dag som går. Min kropp har liksom blivit utsatt av smärtan och besvär under en lång period. Det känns nästan lite overkligt att jag snart kommer att sluta ha ont. Jag har typ glömt bort hur det är att kunna flexa med min kropp som jag vill utan att skrika –AJ AJ AJ, haha.

Ja ni mina vänner, vi har mycket att ta igen under kommande veckan! Jag har såååå mycket att berätta. 

Hur som haver, Jag önskar er en god nattsömn och fina drömmar! Vi ses imorgon 

3 kommentarer

 1. Hej! Visst födde du Zelda vaginalt? Varför blev det kejsarsnitt denna gång? Du kanske redan skrivit om det men att jag missat. Jag undrar mest om hur Du tycker skillnaden mellan de olika förlossningarna är? Eller hur Bill tycker att det skiljer sig eftersom du sov denna gång.

  Hoppas du snart slipper all värk och allt jobbigt. Ni har gjort det bra. Stort grattis till er alla. Jag älskar verkligen din blogg och sätter du skriver på. Du verkar vara en helt fantastisk människa och förebild, tack för att du delar med dig, både av lycka och motgångar.
  ❤💐🙂

 2. Härligt med myshelg. Zelda har roligt ser jag 😊 sötis ❤

  Smärta e.ingen trevlig upplevelse men brukar gå att hålla i schack med medicin, träning plus lite annat. Jag har levt med smärta i så många år men just nu funkar det ok med rätt behandling..

  Här rullat livet på annars. Njuter av solen. Missar möjligheten att åka till Sthlm i sommar oxå. F-kassan avslog min sjukpenning så nu ska man hitta ett jobb – helst igår – å klara att arbeta 100% när man varit borta från arbetsmarknaden i 9 år. Fick inte skriva in mig som arbetssökande heller vilket gör att man förlorar sin sgi. Fått byta Arbetsförmedling å hoppas de löser sig. Trots de har min handläggare på F-kassan gjort allt för att hjälpa mig.

  Alla ni där ute… spara så mycket pengar ni kan när ni jobbar för det finns inget skyddsnät kvar. Flera årslöner – helst 10. Men glöm inte leva loppan lite då å då medan ni kan 😊 Så låt min dåliga erfarenhet bli nåt bra för er. Det e därför jag delar med mig av den så ingen annan hamnar där.

  Kram! ❤

 3. Vackra, grattis ti ungen ❤❤❤❤❤💖❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *