Så firade vi nationaldagen

Glad fredag underbara ni, 

Hur firade ni Sveriges nationaldag igår? Vi gick ner till hamnen som jag nämnde tidigare. Det gick jättebra att promenera ner dit i en lugn takt. Jag tog värktabletter innan vi gick ut och hade barnvagnen som stöd. Det var inte en lång promenad men skönt var det att komma ut lite. Jag blev överraskad hur bra uppstyrt det var på nationaldagsfiske av sportfiskarna klubben. De hade gratis pannkakor, saft, drickor m.m. till alla som var där. De hade även utrustning som fiskespö, flytvästar och personal som hjälpte till med att lossa fiskar när barnen får napp. Det var jättemycket barnfamiljer, kul och mysigt var det! Hoppas att de håller igång det här eventet varje år.

Just det, någon av er frågade om jag fortfarande har ont i ryggen. Jag hade ont några dagar efter förlossningen men när jag kände efter igår var ryggsmärtan helt borta. Det gör ont kring såret fortfarande. Kan känna lite tryck nedanför såret om jag belastar min kropp för mycket. Annars är allt annat besvär som jag har haft under graviditeten försvunnit, helt sick hur kroppen fungerar egentligen. Hur fort den ställer om sig. Är inte det ganska märkligt ändå?

Hoppas att ni har haft en underbar dag och vi önskar er en magisk helg! 

2 kommentarer

  1. Så mysigt ni har det ❤ jag själv å vovven gjorde inget i värmen. Så vi slappade mest.

  2. Vad bra att ryggsmärtan är borta!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *