Bebisbubblor

Vilka lugna och underbara dagar vi har haft här hemma sen Atari flyttade in hos oss. Vi lever verkligen i en s.k. bebisbubbla just nu. Eller bebisbubblor kanske? Vår bebisbubbla med Zelda gick aldrig över på något sätt. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det här håller i sig, att vår vardag fortsätter att vara såhär lugn.
Zelda hanterar lillebror så väl och Atari är verkligen en drömbebis. Vi är så tacksamma att tillvaron är bra nu, att både Atari och Zelda underlättar hela situationen. Åh, vad jag älskar mina underbara bebisar. Vi har verkligen tur att vi fick Atari så tätt intill Zelda. För vår del kan det inte bli bättre eller mer lägligt än såhär. 

Nu fungerar amningen jättebra. Vi fick hembesök från BVC idag, samma barnsköterska som tar hand om Zelda. Superbekvämt! Hon vägde och kollade att allt är väl med Atari. Vi passade även på att ställa frågor om vad man ska tänka på med en nyfödd i sommarhettan. Fick ett par goda råd! Nu kan jag andas ut.
Förutom att allt är perfekt med lillebror så väger han nästan 200g mer än sin födelsevikt från att han gick ner jättemycket under de första dagarna. Yey, vad jag och Atari har kämpat på bra!
Även om jag blev lite ledsen att vi inte kom igång med amningen under de första dagarna och tycker att det är supermysigt att amma har jag inte lika hård inställning mot mig själv om inte amningen skulle funka denna gång. Som tur är så funkar amningen! Vi får se om Atari vill amma längre än vad Zelda gjorde.

Zelda och Atari skickar massor cyberkärlek till er!

Zelda tog lillebror till sjukhuset för återbesök på BB. 

Mycket mys och bebispussar hela dagarna.

3 kommentarer

  1. Va skönt med sådan lugn start! Hade själv en bebis som inte gjorde annat än att sova de två första månaderna, trodde knappt det var sant… 🙂 (lite orolig över det till å med) Visserligen tog hon igen det sen… 😛 men det var guld att få en mjukstart 😀

  2. Massor av cyberkärlek tillbaks ❤

  3. Vilken ögonfärg har Zelda nu? På en video på din Instagram ser de väldigt gröna ut. När började de isf att ändras?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *