Frukost ute

Godmorgon cybervänner, 

Jag tog hissen ner till caféet nedanför oss. Sitter här och äter frukost med sovande Zelda bredvid. Skönt att få lite miljöomväxling ibland. Även om det är bara några steg hemifrån. Om en stund ska jag gå tillbaka hem med Zelda för att jag ska vidare till tandläkaren och sen till sjukstugan.

Tack snälla för att ni delade med er av personliga erfarenheter kring era graviditeter. Det var jätteintressant att läsa. Graviditeter kan vara sååååå olika, likaså förlossningen och framförallt barnen när de kommer ut sen. Ingenting är förutsägbar kring det här ämnet. Lite läskigt men även spännande på en och samma gång.

Många i min närhet har sagt till mig att jag kanske inte har återhämtat mig helt efter första graviditeten, därför mår jag så här dåligt. Men jag har fått höra från andra mammor som också hade barnen lika tätt som oss och de mådde bra. Vissa mådde bättre till och med. Jag tror att det är olika för alla bara, ibland har man otur. Det finns liksom ingen fast grund där man kan förutspå hur man skulle må mellan olika graviditeter. Det finns ju en hel del mammor som mådde rent utav skit trots att det har gått ett par år mellan barnen.

Nu är det inte länge kvar tills lillebror är här! Om vi har tur ska vi flytta den 1 Juni. Till en av de nya lägenheterna vid vattnet nedanför oss. Vi väntar på att gå på visning först, sedan bestämmer vi då. Håller tummarna att allt går som det ska och ser bra ut. Så mycket att se framemot!

Önskar er en fantastisk dag och kärlek till er alla! 

9 kommentarer

 1. Det tar två år att helt och hållet för kroppen att återhämta sig från en graviditet och förlossning. Lycka till med flytten och snart lättar det då Atari är i världen.❤💙

 2. Ja kroppar fungerar så olika. Min mamma som satte 5 barn till världen mådde olika varje gång. Med mig blev det en normal graviditet, med nr 2 gick hon upp 20 kg å hade svåra smärtor, nr 3 föddes med navelsträngen runt halsen annars ok graviditet, nr 4 flög ut på 30 min, nr 5 långdragen förlossning å mycket illamående under graviditeten. Hon hade bättre å sämre dagar. Mina systrar har haft problem med bäckensmärta å vena cava. Man mår inte så bra när man klämmer venen. (Svimmar).

  Men man fixar de oxå. Så bli inte orolig. Ofta brukar de gå fortare att föda nr 2. Skickar lite extra kramar till er ❤

  Ta inte på er höga lån. Priserna kommer rasa. Tänk på att vatten kan stiga. Visserligen ökar en sjötomt kanske priset såvida duxinte behöver paddla i kanot inomhus 🤣🤣🤣

  Ha en underbar dag. Jag ska själv försöka smälta ett riktigt hårt bakslag. Hoppas jag lyckas lösa det.

 3. Ha en härlig valborg
  Jag kan inte tipsa dej om råd om barn för tyvärr jag kan inte Få barn själv. Ha det nu så härligt med din fina familj. Hoppas solen kommer från till kvällen.

 4. Mina tre äldsta barn är födda tätt, 17 månader mellan 1 och 2, 19 månader mellan 2 och 3. Och jag hade inga större besvär! Fastän jag var gravid eller ammandes konstant under fyra år typ. Så det är verkligen som du säger, det behöver inte ha att göra med att du har två täta graviditeter. Min kompis hade tre år mellan sina graviditeter och mådde jättedåligt andra graviditeten. Det är verkligen sååå olika! Det verkar som ett lotteri?!?!

 5. Det var någon som sa till mig. Lika länge som man har burit barnen i magen tar det att återhämta sig helt. Inte 2 år som någon skrev ovan!? Fast det beror nog på vilken typ av förlossning man har haft tidigare.. Jag fick i alla fall mitt andra barn 13 månader mellan första barnet och jag mådde hur bra som helst under andra graviditeten. Det är olika oavsett hur lång tid det är mellan olika graviditeter.

 6. Har ni några funderingar när ni hade tänkt gifta er? Vet ni ännu hur ni vill ha det? Är bara nyfiken. Ett tag var det ju ganska mycket prat om bröllopet men nu hör man ju ingenting om det.

 7. Jag tycker andra graviditeten var lite lättare och födseln gick definitivt lättare och snabbare. Hann bara in till bb:t och förlossningssaleb och födde honom i duschen 10 minuter senare😅 vi har 1 år och 5 månader mellan barnen så tror storebror hade banat vägen💖 men det är superindividuellt och mår man skit så ska man ha lov till det tycker jag❣

 8. Håper det går bra med deg!

 9. Eko-Logisk

  Vad kul det låter med eventuell flytt! Gissar det fortfarande är nära ”skogsområdet” så Baggiz kan gå ut och in som han är van vid? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *