Hitta vardagslycka

Hey solstrålar! 

Det är 19-20 grader hos oss idag med strålande sol. Nästan att vi får lite ångest av att sitta inne just nu. Vi ska nog ta oss ut igen efter Zelda har ätit klart. Hon äter och dricker själv numera, vi behöver bara servera fram godsaker till henne här hemma. Dock föredrar vi att mata Zelda när vi är ute på resande fot, det blir så mycket kladd annars. Hehe.

Jag har för en stund sen kommit hem från sjukhuset. Har varit till fysioterapeut och längtat ihjäl mig efter att få min akupunkturbehandling nu efter påskledigheten. Om några timmar kommer det att verka förhoppningsvis. Gosh, vad det gjorde ont att sätta nålarna idag, har aldrig varit med om det tidigare. Tydligen ska jag ha haft så ont att musklerna blev extremt spända.

Trots att jag ibland har gråtit av smärta har jag fått skratta väldigt mycket också. Zelda har haft så mycket knasigheter för sig som gör att vi skrattar åt henne hela tiden. Hon är en rolig liten bebis som tillför oss med så mycket glädje. Med Baggiz hemma har dagarna varit dubbelt så mysiga också. Åh vad Zelda och Baggiz är söta tillsammans. Jag blir alldeles varmt i hjärtat när jag ser hur de är så försiktiga med varandra.

Jag har haft ganska mycket stress kring bostadsjakten och ångest i samband med extrema humörsvängningar när jag känner mycket smärta. Något som jag har bearbetat med och kommit till insikt med att det få bli som det blir. Det ser ut såhär dagsläget. Stress är det sista jag behöver just nu. Det är inte hela världen så länge vi är mätta och lever tänker jag. Allting kommer att falla på plats tillslut. Vi har ett bra liv med goda förutsättningar och jättemycket möjligheter framför oss.
Det finns jättemycket lycka i min vardag. Som mina barn, min familj, människor jag älskar, de goda måltiderna, glass i solen o.s.v. Det är de små vardagslycka som jag måste komma ihåg att uppskatta. Jag måste vara optimistisk men tillåta mig själv att gråta om jag känner för att det också.

Vi kvinnor måste nog vara världens starkaste varelse på denna planet. Så mycket som jag har fått gå genom sista tiden önskar jag inte någon i världen. Kan inte förstå att jag fortfarande lever, haha. Det gäller vara tacksam på ett och annat sätt. Vi kvinnor är verkligen byggda för att klara av så mycket som ingen annan kan. Urhäftigt ändå! 

13 kommentarer

 1. Caroline

  Dearest Foki,

  For so many years, ever since you lived in Umeå, you’ve been a huge inspiration for me when it comes to looking at life on the brighter side. I don’t know what you’re going through right now, but this entry to me stands out from all the other blog entries I’ve read before. Have no doubt, I’ve always known there’s an actual human being with both good and bad days in her life behind this blog, but nevertheless I want to thank you for also including some of the bad stuff in your blog. Even if you’re not doing the best right now, remember that you telling us about it, well, even that’s inspiration in some form. So, thank you for that.

  I don’t have any children myself so I can’t say I can relate to what you’re going through, sadly. But still I hope that life gives you many reasons to smile today. You deserve the best.

  And you’re one hell of a strong woman. Remember that, too 🙂

  Hugs from Norway

  1. Oh, Caroline. What a beautiful message. You’ve just made me cry. Thank you so much for you kind words, I don’t really know what to say. You have such a kind heart and thank you so much for sharing your cyber love with me during this time. <3
   Readers like you are the reason I keep blogging. You guys are my best cyberfriends!
   And Thank you again for being my cyberfriend for so so so long. I'll cherish our friendship forever. Please stay awesome like this, don't let anybody take your awesomeness from you. Because you make this world to a better and more colorful place! Thank you for being you! <3

   Love and hugs from me and my little family.

 2. Maria Nilsson

  Låt barnet kladda!!

  1. Läste du inte vad hon skrev ”på resande fot”.
   Själv är jag pedant och rätt anti kladd öht, mina barn har dock överlevt det med 🙂

 3. Fina Foki! Shit vad stark du är, jag är såå imponerad! (Skickar såklart ändå massa massa styrkekramar <3 )

  1. Fina Anna <3
   Tack snälla för kärleken. Du är en solstråle!

   Kramar så mycket från mig och hela familjen! <3

 4. Ta de lugnt å stressa inte ihjäl dig. Lyssna på din kropp. Jag gjorde inte de tyvärr. Det straffar sig. Djur har en lugnande effekt så man kommer ner i varv.

  Kram! ❤

  1. Absolut, försöker göra det. Så gott jag kan <3 Tack snälla för din omtanke.
   Ja, Baggiz är min chill pill. Varje gång han ligger bredvid mig och purrar känner jag ro i hela själen 🙂

   Kramar så mycket från oss!

 5. Styrke-kramar, du är en så stark kvinna! Inspireras av hur positiv du är ändå trots smärtan och det ❤❤❤

  1. Finaste du,

   Tack snälla för pepp! Det är inte länge kvar nu 😀 <3
   Kärlek från hela familjen!

 6. Kram var snäll mot dig själv, kram

 7. Du är grym foki! Fortsätt kämpa 👊

 8. Anna Nordin

  Ljuvlig bild!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *