Påskafton

God morgon och glad påsk finaste ni! 

Igår firade vi påskafton hos Zeldas kusiner. Vi åt påsklunch, hade äggjakt och lekte massor med barnen. Världens mysigaste dag hade vi.

När jag vaknade idag kände jag hur min rygg höll på att gå av. Fick använda krycka nu på morgonen för att ta mig från sängen till toaletten. Jag har fått börja använda en krycka som extra stöd när det gör som mest ont. Men då har det varit på kvällarna och nätterna. Idag måste jag ta det lugnt och inte göra för mycket fysiska aktiviteter med barnen. Men det är så himla svårt att låta bli. Barnen är ofantligt söta med deras rådjursögon när de frågar: -Foki kan du leka med oss? Jag älskar att busa och leka med barnen mer än allt. Ibland tror jag att jag har mer kul än barnen när vi leker, haha.

Hoppas att ni också har haft en underbar påskafton. Hur firade ni? Har ni påsktraditioner hemma hos er?
Åh, när jag tänker på påsktraditioner saknar jag min familj extra mycket just nu. Vi brukar köra snöskoter över fjällen, stanna till på någon av fjällsjöarna för att fiska fjällrödingar och mätta våra magar med god mat. Hela påskhelgen brukar vara fyllda av friluftsaktiviteter när vårväder i norr är som bäst, åh vad jag längtar hem. Nästa år ska vi fira påsken i Lappland med Zelda och Atari, pappa har redan köpt en sån där skoterpulka och ser framemot att köra runt hans barnbarn bakom skotern så mycket haha. 

Önskar er alla en fortsatt underbar påsk, ta hand om er fina ni. 

Morbror Bill är alltid en favorit hos barnen. 

Kör baby yoga bredvid kusinen. 

Zelda hade på sig en ny jacka som hon fick av sin faster i påskägget. 

3 kommentarer

  1. Inte långt kvar tills Atari kommer och då blir du av med smärtan i alla fall. Tur att Bill orkar leka med busfröna i alla fall 😊

    Det e nog första påsken jag varit helt själv men det kändes ok trots allt. Vi fick prata via telefon istället. Annars rullar det på här som vanligt. Tråkiga rutiner å städ :p

    Kram! ❤

  2. Vilken vecka är du i nu Foki? 😍

    Ni ser ut att ha haft en jätte mysig påsk hittils iallafall ❤️ kram till hela familjen ❤️❤️❤️

  3. Min familj har inte direkt några traditioner mer än att mormor kommer hit framåt kvällen också åt vi påsklunch & efterrätt. Många år när vi var mindre hade jag mitt släktkalas på just påskafton då jag fyller år i början av april.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *