Zelda 10 månader

Förra veckan fyllde Zelda 10 månader! Som jag berättade tidigare sa hon äntligen sitt första ord: –MAMMA! Fyra dagar innan tio månaders dagen. Nu känns Zelda väldigt medveten om allt som händer runt henne. Hon lyssnar när vi pratar och ser ut som att hon förstår väldigt mycket av det vi säger. Zelda förstår när vi retas och retas gärna tillbaka. Hon har väldigt mycket humor trots att hon är så liten. Det finaste av allt är att Zelda har en sån stor sympati för andra. Hon visar oro när andra är ledsna.
För ett par veckor sen retades Bill med mig. Han låtsades attackera och bita på min hals, jag var så kittlig där att jag skrek till. Zelda blev jätteledsen för att hon trodde att hennes mamma skulle bli uppäten. Hon grät och kröp mot mig, drog i mina ben. Efteråt blev hon jättesur på Bill och han fick inte hålla i henne på ett tag. Hahahaha.

Nu har Zelda två tänder. Så mycket som hon tuggar och gnager trodde vi att hon skulle få mer tänder men det är bara två mini-tänder, så sött! Zelda gillar att man håller i hennes händer och går runt med henne, hon vägrar att använda gåvagnen som vi köpte till henne när hon var omkring 8 månader. Hon vill inte använda den trots att hon förstår funktionen och vi har faktiskt lekt med den ett par gånger. Vet inte varför hon inte fastnar för den. Nu när hon vill navigera sig runt i lägenheten kommer hon alltid fram och tar mina händer. Hon vill att man ska gå med henne.
Zelda har blivit bättre på att hantera balansen när hon ställer sig upp utan stöd. Hon vet hur hon ska ramla utan att hamna på ansiktet som tidigare, haha. När hon t.ex. ställer sig upp och vill gå ner igen gör hon det så försiktigt som möjligt.

Helt sjukt vad snabba bebisar är på att utvecklas. Det gäller att hänga med här! 🙂 

7 kommentarer

  1. Hua vad det går undan 😍 Finaste sessan ❤❤

  2. Grattis lilla tjejen ❤ Hon har vuxit massor sen vi sågs. Hon e ju underbar ❤❤❤

  3. Jäklar så snabbt det går och så stor hon börjar bli 😍

  4. <3<3

  5. Hur gick det på mötet med Glacial? Ska du designa fler flaskor? 🙂

  6. Älska er båda två<3

  7. I morgon e de dags för er att flyga till en betydligt varmare plats. Ha de så trevligt ❤❤❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *