Kramkalas på barnkalas

Finaste ni, 

Har ni haft en fin helg? Det har vi! Vi har spenderat hela helgen med familjen. I Lördags fyllde Liam 6 år, vi firade honom. Igår kom ungarna förbi hos oss efter kalaset som de hade på leklandet för Liam och hans vänner. Zelda blev attackerad av kramar från hennes kusiner hela tiden. Så gulligt att se hur de ”större” barnen ser efter och tar hand om lilla Zelda. De vet att Zelda är mindre än dem och är så försiktiga. Barnen ville alltid ha Zelda i famnen trots att Zelda har vuxit så mycket och är betydligt tyngre än för 1 månad sen, haha. Såg verkligen på dem hur de ångrade sig i samma sekund när Zelda satte sig i deras knä. Zelda får ligga med huvudet i deras knä eller sitta och lutade sig mot dem istället. Snart växer Zelda ikapp kusinerna.

Det är alltid mysigt att ha barnen här. Önskar att de kan komma hit några timmar varje dag efter skolan/förskolan. Man får skratta så mycket. De har så lustiga funderingar och säger så roliga saker. Tänkt vad mycket lycka barnen bringar utan att de själva vet om det. 

På tal om barnkalas, snart ska vi ha kalas för Baggiz som fyller 10 år! Jag har beställt hem inbjudningskort som vi ska dela ut till familjen och festliga dekorationer i katt-tema. Hehe, vi kommer att gå all in för Baggiz stora dag i år!

1 kommentar

  1. Mysigt med alla barnen 😊 saknar mina syskonbarn en del. Roligt för Zelda att få växa upp tillsammans med dem. Å grattis till Liam. ❤

    Vet i alla fall vad Baggiz inte vill ha…. vegetarisk mat. 😁 du får bjuda på räkor el nåt annat smarrigt.

    Min katt fick laxen på sushin i present å roliga leksaker. Hon ville alltid smaka på de jag åt. De blev rätt många laxbitar som försvann. Den lilla rackaren var snabb som sjutton med klon å krokade laxen mitt framför näsan på mig 😂

    Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *