Familjen kommer alltid först

Ni kanske undrar varför jag har varit lite frånvarande under de senaste dagarna, såg att någon frågade om jag skulle vara svårsjuk eller något. Haha, ni fick det att låta att jag var döende. Så allvarligt är det såklart inte. Jag har varit magsjuk under helgen sen har jag bara prioriterat min tid med familjen. Speciellt med min kärlek. Jag vet att Bill har mycket på sina axlar just nu. Han verkade dock lugn (som alltid) men man vet aldrig vad som försiggår i hans tankar. Jag vill bara finnas till och stötta honom. Även om Bill är duktig på att dölja sina känslor. Han verkar glad och är skämtsam som alltid. Men jag vill lägga extra tid på att skapa mysiga stunder tillsammans med Bill. Få honom att känna mycket kärlek. Öppna mina armar och visar honom att jag kommer att ta emot honom vad som än händer. Nu är det min tur att ta hand om Bill. Vi är i ett förhållande, vi är ett team. Om någon av oss skulle ha svackor i livet kommer vi alltid hjälpa varandra att hitta tillbaka till den trygga, lyckliga spåret igen.

Kärleken är så mäktig. Oavsett vad som händer med livet, om man känner mycket kärlek kan man känna sig oövervinnerlig. 

Faller man så finns det bara en väg att ta sig till och det är alltid uppåt! 

UPDATE: Ni som undrade vad det är på bilden. Det är Zelda som vurpade precis när bilden togs.
Hon gjorde inte illa sig. No babies were harm in this picture. 

11 kommentarer

 1. Ni två är så fina! Blir alltid så glad av att se er, den kärleken ni delar mellan er är fantastisk!

  Du är inte skyldig oss förklaringar. Vi är bara glada över möjligheten att följa dig! Hoppas att ni båda mår bra, både fysiskt och mentalt. Massa kramar från oss

 2. Asså VAD är det på bilden?

  1. Jag tror det är Zeldas rumpa och ben 😂

 3. Jag undrar med vad bilden föreställer?? Haha ser ut som en stuvad kyckling.
  Så härligt med er kärlek. Ni bry er så mycket om varann. Stora kramar!

 4. Å jag skickar massor av kramar till er. Vi alla har svackor ibland men på något sätt lyckas man resa sig igen. ❤

 5. Asså, den bilden. 😂

 6. Glad att du mår bra och att allt är ok! Men berätta gärna vad det är på bilden? Jag garvade högt åt den haha! Har en jätte fin lördag och njut av din familj. Kram!

 7. Fina du! Så glad att du är frisk nu, kramar <3

 8. Så fint skrivet!
  Det är precis så man ska tänka i ett förhållande, att man är ett team.
  Min fina kille och jag firar 11 år i helgen och det är verkligen det tänket och massa kärlek som hållit ihop oss så länge ♡

 9. Jaaaa vad är det på bilden haha åååå!!

 10. HAHAH, ser ut som en kalkon

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *