Vintertid

Älskade ni, 

JAG LEVER! Jag har haft magsjuka. Har druckit massor med väskersättning, trodde att jag skulle torka bort. Jag kände hur dåligt jag mådde strax innan jag skulle åka till Lifstyle Awards, sen kom det: UUUUUAAAAAAAAH! Spydde jättemycket. Det slutade med att jag aldrig åkte till galan. Spenderade hela kvällen i toaletten istället. Flera timmars fix för ingenting, haha.

Nu mår jag bra! Har vilat och druckit massor under de tre senaste dagarna. Trots att jag har varit energilös här hemma har jag fått skratta en hel del, för att Zelda är sååååå rolig. Hon börjar få så mycket personlighet och gör så roliga saker. Hon kan se apor på TV och skrattar så gott. På kvällarna rullar hon runt i sängen och busar när vi försöker natta henne. Sen är hon världens mysigaste. Hon brukar ta min hand och drar den till hennes ansikte, snutta med handen min och blundar. Jag smälter varje gång när Zelda ger oss pussar. Hon kan titta oss i ögonen och prata, alltså försöker ha konversationer eller diskussioner med oss. Det är så kul!

Zelda växer så himla fort och det händer så mycket med henne under den här perioden. Nästan att jag inte vill göra annat och bara titta på min bebis hela dagarna.

Nu ska jag göra mig klar, vi ska åka till svärfar för familjelunch. Vi har det hos honom varje månad. Zelda kommer att bli superglad när hon får träffa och leka med hennes kusiner.

Just det, har ni kommit ihåg att ändra klockan till vintertiden idag? 😀 

Önskar er en dunder-underbar dag! 

7 kommentarer

  1. Tråkigt att du blev sjuk, men jag är glad att du mår bättre nu!

  2. Jag undrade vad som hänt dig! Stackars dig, magsjuka är hemskt. Vilken tur att inte Zelda fått det:) Glad att du mår bättre och har en bra dag!!

  3. Men usch vad trist att bli magsjuk när man har fixat till sig! >___< Tur att du mår bättre nu, ha en fin söndag!

  4. Åh din stackare! Så glad att du mår bättre. Massa kärlek <3

  5. Foki! Har du tänkt något på att starta en youtube kanal? 😀 familjen foki där vi får följa er vardag och se Zeldas utveckling 🙂 Tror många hade tyckt det var superkul

  6. Men usch då. Hoppas ni mår bättre nu ❤

  7. Usch usch för magsjuka!! Den slår till när man helst inte vill ha den.
    För mig är de ett halvår sedan jag spenderade kvällen på toan men då som pricken över i’et drog även min förlossning igång….. inte direkt optimalt kan man väl säga!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *