Har ni testat Midnatssol än?

I samarbete med Midnattsol Sweden

Mini recension:

Sen jag började äta Midnattssol lingonfröolja har jag inte känt av att jag har behövt använda foundation på dagarna alls. Jag behöver inte göra något extra för att min hy ska se eller kännas fräsch ut. Det är mycket stor skillnad nu när jag har ätit kapslarna ett tag jämför med tidigare. Min hy ser ännu jämnare ut. Jag är jättenöjd! Lingonfröolja kaplar från Midnattsol får maxpoäng av mig.

Det bästa är att min hy känns inte lika ”torr” trots att vi har kommit in i kallare tider. Jag brukar vara supertorr vid den här tiden. Har alltid haft panik att måste smörja in mig direkt efter duschen eller badet. Nu kan jag gå runt utan att smörja kroppen och det känns inte ens obehagligt. Lingonfröolja återfuktar verkligen inifrån! Alltså, vilken superbär lingon är! Jag är så himla nöjd. 

Har ni testat Midnattsols produkter än? De har en hel sortiment med underbara produkter.

Använd koden: FOKI får 20% för hela köpet.
HANDLA HÄR

I samarbete med Midnattsol Sweden

11 kommentarer

 1. Nä men måste prova!!!

 2. Fint erbjudande 😊 Tack!

 3. Hej Foki
  Hur lång tid tog det innan du kände att du såg resultat av kapslarna. Funderar på att köpa 🙂
  Och hur många kapslar är det i en förpackning?

 4. Tyvärr inte, de är så dyra 🙁

 5. Nej, det är för dyrt:)

 6. Jag kan inte använda din kod, det står att den gått ut.. 🙁

 7. Är du sjuk igen?:(

 8. Undrar vart du tagit vägen?

 9. Jag följde dig under hela högstadiet och gymnasiet, men har haft några år nu som jag inte följt en enda blogg. Nu har jag börjat kolla in din blogg igen och det är lika hemtrevligt som alltid.
  Men ville bara höra vad som ha hänt me fokiwa? Skulle titta vad du hade för grejer nu men det fanns ingenting så jag passar på att fråga.

  1. Det var väldigt mycket strul med Fokiwa. Måååånga som inte fick sina varor och inga pengar tillbaka. Kundtjänsten var inte den bästa.. Gissar att hon la ner eftersom det var så mycket krångel.

   1. Det lät faktiskt värre än vad det var. ”Internet” vill ju göra saker större än vad det var eftersom det är ”jag” som frontar företaget. Sant att vi hade problem med logistiken från asien till Sverige. Det är forfarande samma problem idag med postnord för andra företag. ”Många” kunder som hade problem var cirka 20 tals kunder som vi kunde se i spårningen att paketet aldrig kom fram. Jag hjälpte till på slutet för att se om alla verkligen hade fått hjälp, det var kanske 1 som mailade då. Så jag tror att alla ska ha fått hjälp, kundtjänsten är öppen fortfarande trots att vi stängde ner butiken 🙂
    Det var dock strul med systemet när det var överbelastning under julhandel, det meddelade vi alla kunder också. Vi har mer glada kunder än ledsna, det är många som frågar efter Fokiwa fortfarande, när vi ska öppna upp butiken igen.

    Jag la Fokiwa på is för att jag i princip gick in i väggen p.g.a. personalhantering. 🙂 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *