Ledsen bebia, ledsna föräldrar

Mitt hjärta gråter just nu. Det har varit en mindre bra dag för Zelda idag. Jag och Bill har varit oroliga och känner oss lite ledsna när Zelda inte mår bra. Hon måste ha ont någonstans eller känner sig besvärad av något. Först sov hon jättedålig och vaknade många gånger i natt, hon har varit ängslig hela dagen, har jättedålig aptit och vill knappt vara från våra famnar.
Zelda somnade för någon timme sen och jag känner mig helt matt efter idag. Barngråt slukar mycket energi från en.

Jag har inte haft någon inspiration till att göra något annat när hela dagen känns låg. Så mycket fokus på bebis att jag har glömt bort att äta. Tur att Bill var iväg och köpte sushi till mig. Han tappade upp ett bad och stängde in mig i badrummet så att jag kunde äta sushi i lugn och ro, haha. Två saker som jag gillar, sushi och bad. Härlig kombination. Baggiz höll mig sällskap på badkarskanten och purrade. Han kände nog på sig att jag behövde det.

Jag tror att det blir en bättre dag imorgon. Ska se till att vakna med ett stort leende och ställer in mig på att det kommer att bli en awesome dag. Det brukar funka 99% av gångerna för mig i alla fall. 😉

God natt underbara ni! Sov sött och dröm underbara drömmer. 

Baggiz har alltid varit familjens stöd genom alla svåra tider 😉 

10 kommentarer

 1. Var inte orolig. Det händer mycket i dessa små kroppar. Det kan vara tänder på G. Många intryck som ska gås igenom. Lite växtvärk. Eller bara vilja ha en kramdag. Ibland kan de bli oroliga om sjukdom är på väg, vilket vi inte hoppas på. Hoppas natten blir lugnare så ni får sova.

 2. Kämpa på finaste ! Det finns alltid svåra dagar med bebisar, men det kommer även även dagar som är så underbara att man glömmer dem jobbiga. Stor kram.

 3. Kram å suss gott ❤ hoppas lilla Zelda mår bättre snart.

 4. Tänder?

 5. Som andra redan påpekat låter det som hennes tänder är på g.

 6. God Morgon Foki!
  Hoppas du och familjen har fått en lång natts sömn.
  Visst skär det i mamma hjärtat när dom så inte kan tala om vad som är fel och dom bara gråter. Men det är ingen fara, hon kan ha en dålig dag, tänder på gång, ha lite ont någonstans ja det finns massor av anledningar. Kan rent av bara vara en dålig dag, du vet själv när du har en skit dag och bara vill ligga och ha någon bredvid dig när du kollar film. Zelda hade nog en sån dag, det är många intryck i en bebis liv och allt är nytt, tänk själv om allt är nytt och så många intryck. Då kan mamma och pappa vara så himla skönt att gosa upp sig hos. Låt henne ha er extra nära så blir allt bra ska du se.

 7. Bästa fina ni! Kan det inte vara en utvecklingsfas hon är i nu? Min son brukar vara lika dan när han är i utvecklingsfaserna 🙈 Alternativt tänder, försök titta henne i munnen 😊 Är det tänderna som är på g så är mitt tips att gnugga lite flytande Alvedon på tandköttet innan läggdags så blir sömnen lite bättre. Bamsekramar från oss! ❤

 8. Kolla i hennes mun så det inte är höstblåsor.

 9. Hej! Ni var ju på lekland hörrom dagen. Lekland är kul men också värsta bakteriehärdarna. Mina barn blir alltid såhär innan en förkylning eller liknade bryter ut. Så kolla tempen om den stiger. Dålig aptit och gnäll hönger oftast ihop med detta.

 10. Hej, Foki jag har läst din blogg sedan ja 8 år tillbak. Jag undrar hur länge har ni 2 försökt för att få bebis. Jag har försökt i 3 månader nu men inget plus än :(((

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *