Zelda fick presenter från Sanrio

Jag är lite avundsjuk på Zelda just nu. Vi hem fick ett bud häromdan. Det var ett paket till Zelda. Jag slet upp paketet när jag såg Hello Kitty figurer på emballaget men det var bara presenter till Zelda! HMMMPPP!

Haha, skämt åt sidan. Jag blev inte alls besviken. Snarare glad. Jag älskar Sanrio ännu mer nu när de är så snälla med min lilla dotter. Alla vänner som kommer bra överens med Baggiz eller Zelda älskar jag lite extra. No joke! Jag vet inte varför. Jag tror att mina barn är min svaghet på något sätt. Jag tänker på den där Spice Girl låten: ”If you wanna be my lover, you gotta get with my friends” fast för min del blir det ”If you wanna be my best friends, you gotta get with my kids”, haha.

Tänkt att självaste Sanrio skickar presenter till oss. Jag vet att jag har sagt det här förut. Men jag kan fortfarande inte förstå att det händer. Jag var ju den som ”jagade” efter Hello Kitty genom alla tider. Köpte prylarna, köpte hello kitty pengar (what?!) när jag var i Tokyo, åkte hello kitty flygplan, landade på en hello kitty terminal, åkte till Taiwan för att vid den tiden hade de världens första och enda hello kitty café. Ja, ni fattar grejen. Jag måste bara nypa mig själv på armen igen, att jag idag jobbar med Sanrio.

Tack Sanrio för att ni är så generösa och snälla med att skicka presenter till oss. Det har ni inte behövt. Jag har liksom fått den äran att få jobba med er redan som är beyond my dreams. 

4 kommentarer

  1. Så söta dom kommer hon passa i. Ha en bra helg.

  2. Åh vilken lyx, så söta kläder!

  3. Haha! Nu e de tvärtom 😊

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *