Bills sagobok om Zelda

Hahaha, svärmor kom förbi med en sagobok som hon hittade hos sig. Bill gjorde boken när han var 11 år gammal ungefär. Han gick i 4-5:e klassen.

Jag tyckte att det var så roligt att jag grät! Bill kommer inte ens ihåg att han har skrivit den här sagan. Nu förstår vi hur mycket kärlek vi har till det här namnet. Ett namn som jag och Bill sen barndom alltid har älskat.

När jag och Bill pratade om vad vi skulle döpa vår ofödda dotter till sa vi båda: –ZELDA! Vi hade inte ens andra alternativ på flicknamnet. Det skulle bli Zelda hade vi bestämt.

Vad är oddset liksom? Det här kallar jag för ödet! Zelda är verkligen menat att komma till oss. 

8 kommentarer

 1. Åh, vilken söt och rolig berättelse! Något som jag blev väldigt fascinerad av var Bills handstil. Han skrev väldigt fint då och förmodligen ännu bättre idag. Min handstil ser ut som… …låt oss säga att det inte är något märkvärt alls och bör gömmas under en sten! Hur som helst, tack för att du delade med dig av detta!

  Förresten, vet inte om jag har sagt det men din nya header är superfin! Älskar bilden! Det är så mycket kärlek och värme i den!

 2. Det är såå kul att läsa saker man skrivit när man var liten. Jag skrev en massa brev till mormor ett tag som hon fortfarande har kvar. En gång läste jag igenom alla och man skrattade ju åt vartenda en hahah! Stavningen var ju inte heller den bästa då lol

 3. Hahaha, jag skrev också en massa berättelser i skolan, jag var ganska bra på det! ^^’ Men nånstans försvann väl fantasin antar jag…

 4. Vilken söt saga! Så roligt att hon hade kvar den.
  Jag hittade en saga jag skrev när jag var liten som handlade om en prinsessa Regina som var kär i prins Per. Extra roligt att min man heter Per 😂

 5. Hej! Skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg! Skriver om psykisk hälsa/ohälsa, body positivity, mitt liv som kristen & andra viktiga & roliga saker! Kram 🙂

 6. Gulligt ❤ Allt jag skrev i skolan e borta sen länge tyvärr. Roligt att han har lyckats spara den.

 7. Men åh va söt 😀 Min pappa skickade bild häromdagen på någon bok som jag gjort när jag själv var i den åldern som hette ”Anna är pinsam” 😀 Haha! Så kul att se sånt tycker jag.

 8. Hahaha men åå vad gulligt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *