Sällskapsspel

Världens finaste ni, 

Åh, jag har ont i kinderna just nu. Jag log så mycket när jag loggade in här och möts av kärlek från er! Tack snälla älskade ni för den ömsesidiga kärleken som vi ger till varandra. Vi har något fint här och det ska vi vara rädda om, ni är så fina! Tack för att ni är underbara hela högen. Fortsätt vara så här snälla med varandra, för alltid. Om jag kunde vill jag ge er all lycka i livet som man kan ha och som man kan få. Ni är verkligen värda det bästa av det bästa! Ni är så älskvärt, det vet ni vah?

Idag ska vi spendera dagen med att mysa hemma hela familjen. Det är mysväder idag, Baggiz ville inte ens gå ut. Vi släppte ut honom men han sprang tillbaka till porten och klöste på dörren för att han ville in igen. Det ser ut som att det ska bli regn och åska under dagen enligt väderprognosen så vi väntar in mysvädret. Vi gör oss redo här hemma med lite sällskapsspel, varmchoklad och snacks.

Är inte det underbart att man kan spendera sin dag så här? Mitt i veckan under arbetstid. Vi sneglar lite på telefonen om det skulle vara något såklart men annars inga bekymmer. Lyx enligt mig är att vi har den här möjligheten till att mysa och spendera mycket tid med varandra. Det är livet det!

Jag och min lilla familjen önskar er en underbar dag käraste ni! 

4 kommentarer

 1. Ha en underbar dag Fokis med de dina.
  Jag och min make har börjat titta på alternativ där han också kan jobba hemifrån så att vi får mera frihet tillsammans. Ekonomiska kraven är inte lika höga när det är bara vi två. Vi har köpt ett mindre hus med mindre skötsel men en vindunderlig sjötomt.
  Jag vill att han ska kunna fiska när han vill och att vi ska kunna styra våran dag mer själva.
  Vi har varit duktiga på att alltid sätt vår älskade dotter först, men nu ska vi sätt oss först. Vi har alltid en reservplan om hon får en sämre period, vi ska bygga en gäststuga som är fullutrustad så kan vi vara till stöd om det behövs. Men dom får också frihet när dom hälsar på oss, precis som våra vänner som vi hoppas ska komma ofta.
  Du/ni har inspirerat mig en hel del. Hoppas att fler tar chansen, vi lever bara en gång.
  Kram och ha en underbar dag

 2. Fördelen med eget företag… man bestämmer så gott de går när man vill jobba. Ni gör rätt i att mysa. Själv e jag trött efter en tripp till Västerås. Mindre roligt läkarbesök :p men nu e jag hemma å slappar. Får ge mina chilis å tomater på balkongen lite kärlek. Ser ut att behöva mer vatten.

  Mp gott ❤

  1. Må gott ska de stå 😂

 3. Orka ni er igenom ett helt monopol spel så wow! Haha jag tröttna efter 30 minuter och vill avsluta med sten sax påse🤣

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *