Min förlovningsring

Nu har jag fått tillbaka min förlovningsring, på vår årsdag! Den är sååååååå fiiin! Jag känner mig som Gollum igen. Ni kanske kommer ihåg att jag var som Gollum i veckor när jag precis hade förlovat mig. Nu upplever jag exakt samma känsla som för ett år sen. Vi fick ringen imorse och jag har inte velat ta av mig den ännu.

Kronan är i vitguld och själva ringen är i 18k guld. 

Vi graverade texten ”BIKI” på ringen men det var så svårt att få till det på bild. 

Det blev en klassisk design, med en liten touch på kronan, Jag är så himla nöjd att jag valde den här klassiska tidlösa designen ändå! ♥ 

31 kommentarer

 1. Jättefin! Tidlös som sagt, du kommer nog aldrig tröttna på den. 🙂

  1. Jaaaa verkligen, 🙂 <3

 2. Vilken fantastisk fin ring du valt och vilken härlig storlek på diamanten. Varje kvinnas dröm.
  Ser med spänning fram emot bilder och allt härligt inför ert bröllop.
  Kram och lyckönskningar till er båda ja eller snarare till er fyra.

  1. Tack snälla! <3
   Det gör vi med! Åh, det pirrar så mycket i magen när jag tänker på vårt bröllop. Jag längtar så mycket så! <3

   Kärlek och kramar från oss!

 3. Tycker du inte att den fastnar i kläder m.m? Min lilla plutt till diamant fastnar i alla kläder! Speciellt stickande haha men jag älskar den ändå 😉

  1. Haha, jag har inte känt av det än. Ringen ligger i asken för det mesta faktiskt, har inte vågat använda ringen på heltid till vardags, haha. Jag ska skaffa en enklare ring som jag kan använda dagligen men har inte riktigt kommit överens med Bill än, haha 😀

   Kramar <3

 4. Superfin 😊 my preciousssssssss 😂

  Trevlig helg!

  1. Hahaha, ja… my prrrrrrrecioussssssssss <3

 5. Vad fin ringen är! Antar att du redan har tänkt på detta men säger det ändå för säkerhets skull. Var försiktig när du har spetskläder på dig. Min förlovningsring fastnar i allt med små hål i! Har Bill också en ring?

  Jag älskar min förlovningsring och bär både den och vigselringen. Det gör min man med så vi matchar med dubbla ringar. Joe la ner så mycket kärlek och tid på ringen så det vore synd att inte använda den (vi var bara förlovade i ett år innan vi gifte oss). Vi har gravyr inuti vigselringarna men min går inte att läsa utan en lupp!

  1. Tack fina! <3
   Haha, jag har inte känt av att ringen fastnar i kläderna faktiskt, för att jag har inte använt ringen så mycket. Har inte vågat göra det. Är så rädd att tappa den även om vi har försäkring. Bill har ingen ring. Vi kör som amerikanerna. Men vi funderar på att kanske skaffa en ring till honom också. Tänkte först att han ska få ringen när vi gifter oss. Men vi får se hur vi löser det 😀

   Vad står graveringen på era ringar? 😀 SÅÅÅÅÅ nyfiken!

   Kramar från oss.

   1. När jag och Joe förlovade oss köpte hanen ring till mig. När jag sa ja köpte jag en till honom. Hade dock ingen inkomst då så den var inte något märkvärdigt men han älskar den och bär den med stolthet.

    I våra vigselringar har vi varandras namn. Jag har hans namn i min och vice versa. Sen har vi även datumet bredvid, när vi gifte oss alltså.

 6. Meeen guuuud vad fin 😍😍😍😍😍 magisk 💗💗💗💗

  1. Tack snälla! <3
   Är så glad över ringen ^^ <3

 7. Den är underbar!!

  1. Tack snälla <3
   Vad glad jag blir! ^^

 8. Wow, väldigt fin ring!

  1. Tack så mycket! Är glad att jag valde den klassiska designen 😀 <3 Åh <3

 9. Åååh, vilken vacker ring det blev tills slut!! _< nåja, så länge vi fortfarande känner oss trygga i varann och har kvar de här starka känslorna och vår fina tonårspojke Jim efter snart 2 decennier tillsammans. Så är en ring inte hela världen för mig. God natt, bästa Foki, Zelda & Bill! ^_^

  1. Tack snälla finaste du! <3
   Haha, ni är så pass säkra att ni inte behöver något "löfte" kan man säga 😉
   Vad fina ni är, är så glad att se hur kärleken kan hålla så länge. Vilken inspiration!

   Kramar och kärlek från oss <3

 10. Jag ser att förstå halvan på min kommentar till dig försvann.. 🙁

  [* jag och min sons farsa har hållit ihop i snart 17 år tillsammans nu, ingen förlovning än.. haha]

 11. Kommer ni att skaffa fler barn i framtiden eller tror ni Zelda blir det enda? Hur många barn skulle ni isf vilja ha?

  1. Jag svarade på din kommentar i ett inlägg! <3 😀
   Personligen vill jag ha två barn, men Bill vill ha flera. Så vi är inte riktigt överens än, haha.

   Kramar! <3

 12. Den är verkligen så fin!

  1. Tack fina! <3
   vad glad jag blir! <3

   Kramar

 13. Gud så vacker 😍😍😍😍😍😍

  Trodde ni kändisarna såg ut så egentligen ? Här är bevisen
  Inte undra på att alla strävar efter efter ett idial där man ser perfekt ut!!!!

  https://nouw.com/sassabassa/kandisarnas-stora-retuscherings-fusk-i-b-33778420

  1. Taaack snälla <3

 14. Åh vilken vacker ring! Verkligen dröm ju!

  1. Tack finaste du! <3
   Jaaa, är så himla glad att ringen är min <3
   Världens bästa man har jag!

 15. Jättefin ring men speciell fascettslipning, en briljant diamant brukar se annorlunda ut uppifrån.

  1. Visst är den! 😍
   Det är en ideal heart and arrow cut 🙂 superfin när man kikar genom en sån där diamant kikare eller vad det nu heter. 😂 Superhärliga sparkles och skiftar lite i mönster beroende vinklar😊

 16. Otroligt vacker! ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *