Biki 4 år imorgon

Hey älskade ni, 

Jag och Bill har varit ute och myst hela dagen idag. Vi passade på att shoppa barnkläder nu när det är rea överallt. Vi köpte olika storlekar, kläder som Zelda kan ha fram tills hon blir ett år ungefär. Jag och Bill blev helt stumma när vi insåg att Zelda kommer att växa in i de större storlekarna som vi har köpt. Åh, jag kan verkligen inte se Zelda större än vad hon är just nu. Vår lilla bebis… Nåja, idag har vi har gjort ett riktigt kap i alla fall och mysigt har vi haft. Vi åt glass, skrattade, sjöng barnvisor till Zelda när vi stod mitt i affären, blev irriterade på varandra ett tag när vi inte kom överens om Zeldas kläder, sen höll vi varandra i handen som ett nykär par. Ibland glömmer vi av oss och lekte jaga i shoppinghuset som två barn. Jag vet inte varför, men Bill och jag har tendens att trigga igång våra lekfulla sidor hos varandra. Det är kanske därför vi alltid har kul tillsammans. Min snälla, fina man. Kan inte förstå att vi fyller 4 år imorgon! Fortfarande lika kär och vi lär oss nya saker om varandra varje dag fortfarande.

Jag har försökt att planera min och Bills årsdag under en hel månad men vi kom aldrig fram till något. Mycket hänger på Zelda. Dels är det vi själva som inte vill lämna bort henne men också hittade vi ingen bra aktivitet för oss tre. Spa – går inte, bio – vill inte, roadtrip – för trött, weekendresa – nej. Jag föreslog att vi kan ha middag på restaurangen nere vid vattnet nära här vi bor men Bill känner sig mer bekväm att stanna hemma med Zelda eftersom det är så nära hennes läggdags. Han vill att Zelda ska få ha sina rutiner så mycket hon bara kan. Vi kommer att få besök under lunchtiden imorgon så lunch går inte heller, haha.

Ajja, ska se vad vi hittar på imorgon om inte annat kommer jag kanske kanske få tillbaka min förlovningsring. Något att se framemot i alla fall. Spännande! 

6 kommentarer

 1. Picnic är ju mys!

  1. Verkligen! Jag och Bill älskar picknick och vi gör det hela tiden 😀 <3 Han friade när vi hade picknick i Santorini också 😀

 2. Stor Grattis till er båda,länge leve kärleken. <3 <3 <3

  1. Tack snälla <3
   Åh, det pirrar så mycket i magen 😀 Så glad är jag!

   Kramar

 3. Grattis ått er! Jag och min man hade vår fjärde bröllopsdag denhär veckan på onsdagen. Tiden bara flyger iväg och endå känns det ibland som om man är nykär fortfarande😍😀

  1. Åååh, så fiiint <3 Grattis till er finaste paret!
   Det är exakt så det känns för oss! Jag längtar så mycket till vår stora dag 😀 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *