Playdate

Älskade ni! 

Jag och Zelda har haft en liten playdate idag. Johan och John har fått en liten flicka på 11 månader. Vi är så glada att Zelda har ytterligare en till liten kompis att leka med. Det är så himla mysigt att hänga med mina vänner som också har barn. När jag träffade Johan innan jag åkte till Lappland sa jag att jag längtar tills de också skaffar barn. Vet att han och John är förtjusta i barn och har vid ett par tillfälle sagt att de ville ha barn. När jag var i Lappland hos mina föräldrar pratade jag med Johan i telefon och han berättade: -”om allt går bra kommer jag och John att få en till familjemedlem om två veckor”. Jag grät av lycka! De har tydligen planerat det här länge och allt hände så fort för dem när det väl var dags. Vilken underbar grej med adoption. Jag har själv haft adoption i tankarna, om inte jag kan få egna biologiska barn. Man vet aldrig vad som kan hända framtiden. 🙂

På vägen hem mötte jag och Zelda en hel skolklass med barn mellan 7-8 år. En liten flicka kom fram och kikade i vagnen. Hon frågade: -Åååh får jag klappa? Världens sötaste bebis.
Jag svarade: -Ja, klart att du får klappa. Flickan blev så glad och klappade försiktigt. Hennes kompisar såg detta och inom 1 minut samlades hela klassen runt vagnen och ville klappa Zelda. Jag var lite orolig först att Zelda skulle bli rädd men hon verkade inte alls berörd av att det var en massa barn som stod där och stirrade på henne, Zelda skrattade och såg jätteglad ut. Så gulligt att se hur barn kan vara så förtjusta i bebisar. De frågade mig vilket språk bebisen pratar, hur många år är bebisen, om det finns sötare bebisar än det här och vad bebisen heter. Hahaha, så gulliga frågor. Jag ville typ dö för att barn är så söta, framförallt ärliga. De säger verkligen som de tycker och det gillar jag!

10 kommentarer

 1. Men åh, vad fint att de har adopterat! Finns så många barn som behöver en ny familj.

  1. Verkligen! 🙂 <3

   Kramar från oss!

 2. Men åh så mysigt med en liten playdate. Barn är oftast helt otroligt härliga när det kommer till bebisar. kramiz<3

  1. Ja! Barn är typ inprogrammerade att tycka om andra barn per automatik, vilket är underbart. Kramar <3

 3. Häftigt!!

  1. Verkligen! 🙂

 4. Hälsa å gratulera ❤ en vän till familjen valde att adoptera en liten tjej. Hon har fått 2 fantastiska pappor som avgudar henne. De e fantastiska pappor som ger allt för sin lilla dotter.

  1. Det ska jag göra <3 John och Johan älskar verkligen sin lilla flicka. Så mycket kärlek, tid och omsorg som de ger till deras bebis. Är så himla glad för deras skull. <3

 5. Åh vad roligt att de fått en dotter, följde Johns blogg förut. Har alltid tyckt att homosexuella är bland de bästa föräldrar, för de vill ju verkligen ha barnet, helt klart bland de allra underbaraste föräldrar jag sett i alla mina år på förskolor! Väluppfostrade och glada barn också, som känner sig älskade och uppskattade. Så är väl främst glad för deras lilla flickas skull, hon kommer få en fantastisk uppväxt! Det lär Zelda få också för den delen, tycker ni verkar vara bland de mest kärleksfulla föräldrarna också. 💖 ska ni gå på pride paraden? 🦄https://www.maskworld.com/english/products/costumes/–/infant–260/unicorn–112160?gclid=Cj0KCQjw-JvaBRDGARIsAFjqkkrt1n-Gqj1aLDaRKlaF_zgBB5SJiP7VTA8AckvafCkWNfaNgADFsEAaAkFJEALw_wcB Vad söt Zelda skulle vara i en sådan här 😍

  1. De är verkligen världens bästa 🙂 <3
   Hela familjen har verkligen vunnit lotto för att de hittade till varandra.

   Åh, vad du är fin. Vi försöker verkligen göra vårt bästa för Zelda!

   Kärlek från mig och min lilla familj <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *