Dagen med familjen

God kvällen älskade ni, 

Idag har vi fått en s.k. perfekt dag. Ingenting har gått fel idag, inte ens lite. Sådana här dagar är jag verkligen tacksam för. Allting flöt på som det ska. Återbesöket hos BVC gick toppen, middagspicknicken var mega-mysigt och vi var hemma lagom till Baggiz ankomst. Äntligen har vi fått tillbaka honom! Om min svärmor… eller framförallt Baggiz fick bestämma vill han nog bo hos sin farmor för evigt. Eftersom han har lite större ytor att röra sig på.

 Zelda gnällde inte ens ikväll som hon brukar, hon somnade så snällt bredvid mig. Jag tar tillbaka det där, så fort jag skrev klart meningen grät hon rakt ut, haha. Jag ska aldrig mer jinxa så här! Men nu har lillan somnat om igen. Vet inte om hon vaknade av en mardröm eller något. Lille plutten… tog mig 40 minuter att natta henne tills hon somnade.

I skrivande stund ligger Baggiz här bredvid mig på min högra sida medan Zelda ligger på min vänstra. Mina barn har pressat sig mot mig att jag inte ens har extra utrymme att röra mig, är ju så rädd att väcka dem. Haha, eget space kanske inte existerar när man har barn? Men det är såklart mysigt och underbart på alla sätt och vis. Konstigt nog vill jag hellre somna såhär varje kväll. 

Hoppas att ni också har haft en underbar dag älskade ni! 

-Wooow, bäbä! 

-Mamma såg du? Bäbä tittade på mig! 

Någon hijackade mina selfies!!!

Firar Zelda med gräddbakelser denna gång! 

10 kommentarer

 1. Hur söver du Zelda för natten? 😊

  1. Antingen läsa, sjunga, liggamma, klappa henne på huvudet eller lite av varje. Ibland sover hon av sig själv när hon är trött men på kvällarna kan det vara lite tricky. Hon är trött men vill inte sova typ, haha. Vi försöker bara hitta en lugnande aktivitet så sover hon tillslut.

   Kramar!

 2. 😂😂😂 där rök dina selfies.

  1. HAha eller hur, aaah Bill är så rolig ibland 😛 <3

 3. Vilka fina bilder och va söt hon e

  1. Tack snälla för komplimangen! Zelda tackar så mycket!

   Kramar massor från oss. <3

 4. jette söt ficka

  1. Ödmjukaste Tack snälla du! :)<3

 5. Ni är så fina. ♥

  1. Vad du är alltid fin mot oss, finaste du! Kramar från mig och familjen <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *