Äntligen helg

Hey solstrålar! 

Jag har haft väldigt mycket att tänka på under veckan. Vi ska lansera Lambretta klockorna snart (yey) och jag behöver förbereda en marknadsföringsplan inför det. Jag satte ihop en mood board hur jag ska lägga upp allting, vad jag vill göra, hur vi ska sprida budskapet och alla framtida plåtningar med klockorna som är på agenda. Sen måste jag kolla vilket datum vi kan åka till Frankrike för att kombinera ihop doftnoterna till Hello Kitty parfymen så att mina kollegor hinner förbereda råvarorna som kommer bl.a. från våra fantastiska bönder. Just det, Zeldas pass måste vi fixa! Behöver Zelda vaccinera sig förresten? Jag vet att Zelda ska få fler vacciner ett par månader innan vi åker Thailand men jag vet inte om bebisar behöver vaccineras när man bara ska resa till Frankrike? Haha, ni får ursäkta mig. Jag är så ny på det här. Vi ska träffa sköterskan på BVC nu om tre dagar så jag kan fråga henne då. Hoppas att inga frågor är dumma.
Jag har under veckan gått genom planeringen på jobb som vi har kvar att göra med parfymen. Jag måste fördela tiden så att allting går ihop, speciellt nu när jag har Zelda. Det är trots allt min bebis som måste komma i första hand. Sedan har jag kommande kampanjer som jag fick ta itu med. Jag har inte kunnat engagerat mig i det alls under tiden jag var hemma i Lappland med familjen. Det är mycket att ta igen nu när jag är tillbaka i Stockholm. En av de större kampanjerna var bl.a. från ett blöjföretag. Som ni vet använder vi tygblöjor så jag tackade nej. Jag vill inte göra reklam för saker som jag inte står för. Ett löfte till mig själv som jag mår bra av. Lite moral måste man ha! Allt behöver inte handla om pengar. Ni har säkert sett att jag med glädje brukar tipsa och skriva om saker utan att få betalt för. Få betalt eller ej, det ska vara ärligt och komma från mitt hjärta.

I alla fall, jag är glad att det händer en massa roliga saker men jag önskar dock att allting borde inte hända på en och samma gång. Jag vet inte ens var jag ska börja nu när jag kom hem. Men jag grejade jag det! Tacksam att jag har Bill. Han har hjälpt mig att styra upp tiden med Zelda så snyggt. Nästa gång när det krisar med jobbet för Bill kommer jag att göra detsamma. Klart att vi jobbar som ett team. 

Nu är det äntligen helg, vi har mysiga planer med vännerna och familjen under hela helgen. Idag ska vi på middag hos våra vänner som också är gravida! Zelda ska få en till kompis nu om några månader och vi ser framemot det så mycket. Jag tycker att det är mega-mysig att få barn samtidigt som mina vänner. Snart kan jag också vara med i mamma-latte gänget! WIIIH!

Jag och Zelda önskar er en glad helg! Ta hand om er själva och njut av vardagen. 

8 kommentarer

 1. Vaccinera henne mot mässlingen, det har börjat sprida sig en hel del på kontinenten.

 2. För underbar 😍😍😍😍😍

  Att vara EN offentlig person ❤️❤️❤️

  https://nouw.com/sassabassa/att-vara-en-offentlig-person-34152651

 3. Frankrike har stora problem med mässlingen så ja, Zelda behöver vaccineras innan nu åker. Mässlingen ges nör barnet är 18 månader, behöver det ges tidigare pga resa kommer barnet få sprutan igen vid 18 månader för att garanters att den är heltäckande

 4. Har inte läst din blogg på mååånga år, har du fått barn?😍

 5. Fina Foki! INGA frågor är för dumma oavsett vad det gäller! ❤ Tror precis som de flesta skriver att hon kommer behöva vaccinera sig inför resan men fråga bvc, de har stenkoll på det 😊 Kraaam från mig och min lilla skrutt ❤

 6. Som de andra skriver… ta vaccin mot mässling, påssjuka å röda hund. Det e i samma spruta. Mässling har spridits till många länder.

 7. Marknadsföringsplan?
  Nej, det heter inte så.
  Det räcker med marknadsplan,
  Det som vi kallar det för.

 8. Hej Foki!
  Jag är en sån där trist person som inte gillar vaccinationer annat än när det är nödvändigt. Och i ert fall så skulle jag i alla fall vaccinera emot mässlingen, du får tyvärr påssjuka och röda hund på köpet (vilket jag ogillar skarpt, men det finns inget rent mässlingsvaccin i Sverige). Kolla med BVC hur långt innan du behöver vaccinera och om hon hinner få ett bra skydd tills innan ni åker.
  Härligt med en resa till Frankrike, hoppas ni får det bra.
  Själv låg jag på sjukhus förra året och fick ingen semester, i år har vi köpt ett nytt hus och ska renovera tillsammans med hantverkarna hela semestern. Men maken åker till Norrland och fiskar en vecka, så jag kanske åker solokvist till Sardinien en vecka. Vackraste platsen vid medelhavet om jag får tycka.
  Ser med spänning fram emot klockans lansering och parfymen. STORT LYCKA TILL

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *