Älskade lillasyster fyller år

Älskade ni, 

Jag missade att blogga igår, har varit upptagen med att umgås med mina käraste. Min lillasyster fyllde bland annat år. Som present gjorde vi gipsplatta med Zeldas fot- och handavtryck. Fay blev jätteglad över hennes present. Hon blev mest glad över Zeldas hand och fotavtryck än hennes utlandsresa som Zelda med ”sponsorer” gav till henne t.o.m, haha. Fay blev så rörd att hon vid midnatt skrev ett kärleksbrev till familje-chatten hur mycket hon älskade oss och hur mycket hon känner sig älskad. Åh… 

Jag kan inte fatta att min lillasyster är 24 år nu. Så mycket hon har hunnit med och så mycket som hon har framför sig. Ni kanske kommer ihåg, Fay bodde ju i Stockholm för något år sen för att utbilda sig till frisör. Nu har hon äntligen jobbat upp timmarna och under sommaren ska hon ta sitt gesällprov. Snart kommer hon att driva egen salong. Hur kul är inte det?! Ska bli jättespännande att följa hennes resa.

Jag älskar min lillasyster ofantligt mycket. Hon är verkligen mitt allt. Jag kan inte tänka mig ett liv utan henne och skulle göra vad som helst för henne. Jag skulle kunna offra allt och lite till för lillasyster om det handlar om att hon ska få vara lycklig. Så mycket älskar jag henne. Tacksam att mamma gav mig en lillasyster trots att jag från början inte var så förtjust och bet Fay när mamma inte såg, haha. Ser framemot att fira fler födelsedagar med dig lillasyster, önskar oss god hälsa så att vi kan sippa exotiska drinkar på stranden i Thailand och tittar på hur våra barnbarn bygger sandslott med varandra. 

4 kommentarer

 1. Ett stort grattis till fina Fay! Syskonkärlek är så vackert!

  1. Tack snälla finaste Mou <3
   Verkligen, syskonkärlek är det bästa som finns!

   Kramar massor från oss!

 2. Grattis Fay ❤ underbart med syskon när man e vuxen. Jag å mina syskon bråkade jämt när vi var små. Idag är vi tighta å pratar varje dag. Hurra för mobiler när vi bor långt ifrån varandra (13-25 mil).

  1. Tack snälla Monica <3
   Visst är det så?! Detta kallas för syskonkärlek. "Ingen får bråka med mina syskon förutom jag", känner du igen det?! 😀

   Kramar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *