Där du är, där jag vill vara

Hey älskade ni! 

Det har regnat lite till och från idag. Eftersom det är mysväder passade vi på att spendera hela dagen med att pyssla lite här hemma. Jag har hållit på med mammas växter och blommor inomhus. Slängt växterna som är torra och döda samt plockat bort bruna blad från växterna som fortfarande lever. Jag har också tvättat handdukar och sängkläder som pappa tog med från fjällstugan. Vikt och strukit all tvätt. Medan Bill höll på att bygga en dator som mäter lufttemperatur, luftryck, luftfuktighet och en massa annat som han ska sätta på balkongen där han kan kontrollera bevattningen till hans växter även om inte han är hemma.
Vid femtiden stod vi och lagade middag tillsammans. Bill ville äta potatisbullar med lingonsylt. Jag tycker att det är så kul att han kommer med önskemål. Det är så sällan han gör det. Efter maten gjorde vi en gipsplatta med Zeldas fot- och handavtryck. Efter det badade jag och Zelda tillsammans. Zelda blev så ledsen när vi klev upp från badet, hon ville bada längre. Så kul att hon är en badanka som sin mamma! Nu har Zelda somnat, Bill satte på tevatten åt oss och vi ska kolla på en film tillsammans om en liten stund.

Åh vad jag älskar familjelivet! Hur vi älskar att göra saker ihop och hur vi vill vara nära varandra. 

1 kommentar

  1. En vanlig vardag. Så mysigt. Kanske ska du köpa en badanka till Zelda? Jag älskar att bada så min busiga syster köpte en till mig 😂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *