Firar Zelda!

Igår firade vi lilla Zelda som fyllde 3 månader här hemma. Som ni vet firar vi henne (oss) varje månad. Vi bakade tårta och var t.o.m. väldigt entusiatiska av oss med att blåsa upp lite ballonger, haha. Zelda hade en sådan chill dag. Hon var i sin pyjamas hela dagen och mådde gott. Oj vad mycket uppmärksamhet hon får nu. Ingen vill slita sig från henne.
Åh vad jag älskar vår lilla familjemys. Det är aldrig fel att hitta fler anledningar till att umgås lite extra med familjen tycker jag. Vi saknade dock vår älskade Baggiz. Så konstigt att sova utan honom på nätterna. Men han lär inte alls sakna oss eftersom han har det så bra hos sin farmor där han kan springa ute på gården lite som han vill på dagarna. 

6 kommentarer

 1. Ni är så gulliga men hur länge ska ni fira varje månad? 😂 kram

  1. Tills hon själv kan äta tårta. Hahahaha 😀
   Då blir det bara ett firande per år, alltså hennes födelsedag. Så det är nog inte så länge till. Vi måste ta vara på det här så länge det varar. Fortsätter vi att fira varje månad kommer hennes födelsedag inte att kännas speciell för henne ju, så fort hon börjar uppfatta saker. VI gör det här för våra skull mest 😛

   Kramar från oss finaste du! <3

 2. Hur blir det med vaccinet nu när ni är i norrland? Jag hoppas inte du skippar det…

  1. Vi har redan hunnit vaccinera henne innan vi åkte 🙂
   Samma vecka hon blev 12 veckor gammal. Jag skrev t.o.m. ett inlägg i bloggen om att hon sov jättemycket efter hon fick vaccinet.

   Kramar 🙂

   1. Yay 🙂 Skönt att det gick bra!

 3. Så fint av er att fira Zelda varje månad. Gissar på att familjen gillar att få en ursäkt att få äta en smarrig tårta 😉 Skojade bara 😁 Det e en trevlig stund att stanna upp i all stress å bara mysa med finaste familjen. Att fira den finaste man har e det bästa man kan göra. Kram finaste cyberfamiljen. ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *