Min bebis har jetlag

Zelda har precis somnat. Hon har förövrigt sovit jättemycket idag. Hon sov nästan 12 timmar i sträck under natten. Vaknade till vid 08:30 för att äta sen somnade hon om direkt efter hon hade ätit klart. Bill blev jätteorolig att Zelda sov så mycket och väckte henne vid 11:00. Jag sa till honom att han inte skulle göra det. Jag tror att hon sover mycket för att hon känner att hon behöver det bara. Efter Bill väckte Zelda blev hon jättegrinig, haha. Nu vet Bill i alla fall att han inte ska väcka en liten björn som sover igen.

Hela dagen har Zelda varit vaken under korta stunder. Vi är lite ovana med det och skämtade om att hon måste ha fått jetlag eller något. Men jag tror att hon behöver sova mycket idag eftersom hon sov så lite igår bara. Hon ville verkligen vara med och titta på allt. Det händer ju så mycket när man är på resande fot.

Idag har vi vilat, tagit det lugnt och gjort oss lite ”hemma” med att fixa till Zeldas blöjbyte-station och röjde i min garderob för att Bill och Zelda ska också få sin del i garderoben. Under veckan har vi faktiskt ganska mycket att göra, vi ska städa, klippa gräs, fixa till med mammas växter inomhus och utomhus. Ingen har bott i huset på snart 8 månader liksom. Jag ska se till att huset är välorganiserat innan mamma kommer hem.

Imorgon ska Fay komma förbi. Vi ska fira Zelda som fyller tre månader imorgon! Gaah, vad tiden går fort. 

Vad har ni för planer i helgen? 🙂

12 kommentarer

 1. Hon är säkert trött av alla nya intryck också 🙂 Tänker som du gör när min lilla plötsligt sover längre än vad hon brukar, att hon antagligen behöver det och därför ska jag inte störa henne.

 2. Haha , ¨liten björn¨ 😀

 3. Vet du när din mamma kommer hem nu? 😮 ♥

 4. Haha jetlag inom sverige. 😛 😉 Hon är nog bara trött av den fräscha luften där uppe. En gång när vi va upp sov min dotter (när hon va bebis) en hel eftermiddag på en renskinn på fjället. 😉

 5. Kul du svarade på min föra kommentar. Ha en underbar sommar med din gulliga familj. Tycker mycket om dej och din blogg. Kram. 😊😇

 6. Det blev inget speciellt i helgen. 30 grader här. Går max från soffan till balkongen med en islatte i handen. Hurra för mjölk, kaffe å isbitar. 😊 tänk att nåt så enkelt e uppskattat.

  Hoppas lilla sötnosen e piggare nu ❤

 7. Igår på lördag, jobbade jag typ 6 timmar för den svenska marknaden, normalt jobbar jag för den norska marknaden därför att jag egentligen är norsk medborgare och kan bra norska 😉 Efter den nya GDPR lagen, och annat så blev det plötsligt mycket extra arbete på mitt jobb med extra verifiering och personligt skydd gentemot alla våra kunder runtom i Europa inkl. Sverige såklart. Men alltid bra med extra pengar lagom till semestern, och inte dåligt med extra bonus i form av stort present kort på MoS, gratis frukost + lunch också ^_^ Jag älskar verkligen mitt jobb, även efter snart 4 år där, så stormtrivs jag fortfarande. Om du kanske undrar vart jag jobbar, så är det faktiskt på Klarna, som jag är säker på att du känner till eftersom du drev ju näthandel förut, hehe! 🙂

  Och idag på en super het söndag drog jag in till stan igen, dock för att shoppa med lillsyrran, det blev några ett par timmar på 2nd hand grejer på Arkivet Sthlm vid Odenplan och även lite på SthlmsStadsmission runt där. Om du gillar fynda 2nd hand eller unika plagg, så rekommenderar jag varmt Arkivet. Min första gång där idag, men jag älskade stället. Man kan följa dem på Instagram @arkivetsthlm och de fottar ofta vad som kommit in.

  Sen delade jag och syrran en stor tallrik på Midan i närheten, super god Mellanöstern mat och vi kunde inte motstå doften då vi gick förbi.. Speciellt deras friterad aubergine och blomkål, just to die for!!! Du/Bill som äter vegetariskt. Hehe.. neh, men nu måste jag sova, måndag redan imorgon, så upp kl 5… igen..bleh! Hoppas din nätfri söndag varit minst lika bra som min, lugn och skön med mycket tid med familjen. Stor kram <3

 8. Hon är säkert trött efter alla intryck, som du säger!
  Så härligt att läsa att du fått komma hem till din familj och dina hemtrakter nu. Hoppas ni får en underbar tid tillsammans! <3

 9. Hon är så söt😍😍😍😍😍

 10. Då är det bra att ni finns där och fixar =) hon blir nog glad när hon kommer hem. Men 8 månader? Bor inte din pappa där också?=)

  1. Eftersom mamma inte är hemma har Pappa bott större delen i fjällen nära sitt jobb. Annars får han pendla 3-4 timmar dagligen, haha 😛 Men han kikar till huset lite då och då när han kommer ner från fjällen 🙂 Kramar! <3

   1. 😀👍❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *