Nu lyfter vi!

Godmorgon älskade ni,

Här kommer en liten hälsning från oss som sitter så glatt här på planet. Det har gått superbra än så länge. Allting flöt på och vi hoppas på att resten av flygresan kommer att gå bra. 😍🙏🏻

Jag håller er uppdaterade sen när vi är framme! Ha en megafin dag! 

15 kommentarer

 1. Åh så gullig Zelda är! Hur kan hennes ögon ändra färg från nästan vitblå till sådär otroligt mörka och djupa bara på nån dag? Är det vanligt bland bebisar att det skiftar så extremt? Nåt med reflektionen i pigmentet eller så som inte är utvecklad kanske? Tycker det är så intressant och speciellt!

  1. Jag har en enkel förklaring till dig. Mobilbild kontra systemkamerabild och ljus spelar så stor roll! Nu tog dom bilden motljus med mobilen. Så ögonfärgen ser bara mörkt ut. Det blir så även för mig som har ljusa ögon! Sen är det instagramfilter så man kan inte bedöma färgen direkt. 😂

   1. Jo fast jag har också ljusa ögon men har aldrig upplevt att de skiftar så oerhört i färg, det ser ut som helt olika färger, på en bild är de liksom gnistrande isiga och på andra mer blåsvarta. Tycker det är jättecoolt och tänkte att det kanske är något bara bäbisar kan åstadkomma. Och filter då kanske såklart, tänkte inte att foki kanske sätter filter på ögonen på en liten bebis men visst kan det vara så och det som påverkar. Söt är hon iaf!

  2. Det beror såklart på ljus och hur hennes iris dra ihop sig. Ju mindre irisen är brukar hennes färg blir ljusare 🙂 Kramar massor från oss!

 2. Nää vad söööt!!

 3. Även om elefanternas hud ter sig tjock och läderaktig, kan de faktiskt bli solbrända. För att inte behöva lida för mycket under solens strålar använder de snabeln för att kasta sand och damm på ryggen som solskyddskräm.Även om elefanternas hud ter sig tjock och läderaktig, kan de faktiskt bli solbrända. För att inte behöva lida för mycket under solens strålar använder de snabeln för att kasta sand och damm på ryggen som solskyddskräm.Även om elefanternas hud ter sig tjock och läderaktig, kan de faktiskt bli solbrända. För att inte behöva lida för mycket under solens strålar använder de snabeln för att kasta sand och damm på ryggen som solskyddskräm.

  1. Sök en blogg som bara inriktar sig till djur och sluta skriva om elefanter i varenda blogg!!!

   1. Ok.

  2. 😂🐘
   What?

 4. Ååååå vad fina ni är!

  LÄS MIN BLOG NUUU..jag mådde inte bra ALLS!!!!!!!!!!

 5. Hoppas det gick bra med resan! 🙂

 6. Hoppas att resan gått bra, härligt för morfar och moster att få mysa lite med Zelda. Se nu till att ha det bra där uppe och hoppas att ni inte får snö utan lite varmt och härligt. När får mormor träffa sitt första barnbarn? Det går ju så fort när dom är sådär små. Tänk om 7 månader kanske hon går och om 14 år kommer första pojkvännen hem, huvva som min bästa vän brukar säga. Kram på er och ha det så bra med tjocka släkten och vänner.

 7. Tänkte skriva kör försiktigt men ni flyger ju 😂😂😂 ha en trevlig resa 😊 det e ca 20 år sen jag var i Jokkmokk. Fint med alla renar.

 8. Hur gick resan då??? 😄😄😄

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *