Nervös inför imorgon

Underbaraste ni! 

Haha, jag har typ packat våra resväskor i 6 timmar! Sen 9 på morgonen fram till klockan 15:00. Vi ska åka upp till mina föräldrar imorgon och jag tog på mig uppgiften att ta hand om Zeldas packning. Eftersom vi ska vara borta i en hel månad hade jag lite att tänka på. Jag råkade packa för mycket saker gång på gång. Tänkte: -Det här lär Zelda behöva, åh, det här också. Jag packade ned både sommar- och varma kläder, ifall det skulle börja snöa mitt i Juni. Haha, det är inte ovanligt i Lappland.
Jag hade inte ens plats för mina ”privata” grejer, tog bara en liten necessär med underkläder, that’s it! Mycket av mina saker finns hos mina föräldrar redan så det ska nog gå bra med bara underkläder får man hoppas! Halva väskan gick åt Zeldas tygblöjor och andra halvan är Zeldas kläder, filtar och nödvändiga saker. Jag packade med Zeldas babymobil t.o.m, Jättenödvändigt! Haha. 

Gaaah, vi är så nervösa. Första gången vi kommer att flyga med Zelda och vi vet inte hur det kommer att gå. Kommer det att vara bökigt? Kommer Zelda att gråta under hela flygresan? Kommer vi att greja det här? Det är så mycket funderingar men det känns både kul och spännande på en och samma gång. Trots att det är bara en timmes flygresa så känns det som en ganska stor grej! Vi vet ju inte hur det funkar, allt är nytt för oss. Hur spänner man fast en babybälte på planet t.ex? Ni vet, det känns som att man lär sig att resa på nytt.

Håller tummarna att allt kommer att gå bra imorgon! 😀 

10 kommentarer

 1. Klart det kommer gå bra. Trevlig resa! 🌷

 2. Jag har inga egna barn men suttit i närheten. Personalen visar hur man ska spänna fast bältet. Barn gråter om det blir varmt eller de e trötta efter allt ståhej. Jag flög från Kanarieöarna och det var 7 st barn under 4 år varav 3 var sjuka. Samt ca 7-8 barn över 8 år. Det blev en del skrik, oro och gnäll. När vi väl var i luften så varnade man för kraftig turbulens. Helt plötsligt faller vi fritt. Vi vuxna skrek av rädsla å alla 14 barn ombord skrattade. T o m de minsta. Sen var det slut på all oro och skrik.

  Om Zelda e åksjuk så kan hon må illa. För övrigt behöver ni inte oroa er. ❤

  Trevlig resa 😊

 3. Det kommer säkert gå bra 🙂 jag flög med min 3 månaders till spanien. Matade när vi lyfte för & minska trycket i öronen & samma när vi skulle landa.
  Personalen visar hur ni ska spänna fast Zelda. 🖒

  1. Vi flög sthl-umeå med en 6. månaders. Körde också mat vid start och landning för trycket i öronen. Dock måste bebis sitta framåt så det är flaska som gäller. När bältet inte behövdes längre stod en av oss med bärsjalen vilket inte var något problem med en timmes flyg 🙂

 4. Foki ta det lugnt. Leksaker kan ni väl köpa där så har ni dubbel uppsättning så ni slipper frakta saker fram och tillbaka… vissa kläder måste du inte ha imorgon. Beställ expressleverans 🙂

  1. Kanske inte finns affärer dit hon ska? Går inte att buda hem? Vad jag förstått så är hon från jokkmokk kanske jag misstar mig. Tror tyvärr inte det finns så många affärer närmsta stad kanske är Luleå eller Gällivare och det är nog kanske 15 mil åt båda håll 😉

 5. Droppa tygblöjorna och kör engångsblöjor när ni är på resande fot? Då räcker det ju med några blöjor i skötväskan…

 6. Det kommer gå bra! <3

 7. Kan du inte köpa till en extra väska om du vill ha med lite saker till dig med?

 8. Sandra Sarah

  Jag flög för första gången till Island när jag var 10 dagar gammal, mamma ville att jag skulle amma vid start men då hade jag redan somnat. Hon försökte väcka mig men jag sussade så gott hela vägen.

  Any how, det kommer gå super bra <3 Zelda är kommer fixa det galant, och flygvärdinnor brukar vara väldigt snälla när det är spädbarn och självklart barn ombord, så det behöver du inte oroa dig över 🙂 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *