Fina vänner på besök

Hey underbaraste ni, 

Vid förmiddag har våra vänner Johanna och Erik varit förbi på en kopp te innan de åkte tillbaka till Malta. Supermysigt var det! Johanna var här när jag var höggravid sist och berättade hur hon skulle iväg till Indien för att utbilda sig till yogainstruktör. När Johanna var i Indien köpte hon med en supersöt tröja till Zelda och skickat med post. I paketet fanns det med ett sött litet brev till Zelda som jag har sparat till henne så att hon själv får läsa när hon bli lite större. Jag är ofantligt glad att jag har så många fina vänner i mitt liv. Dem är jag verkligen rädd om. Zelda är lyckligt lottad som har många snälla mostrar, morbröder, fastrar och farbröder!

Det här paret måste vara världens goaste par. Jag blir så himla glad varje gång vi ses. Godhjärtade och roliga människor, alltid mycket skratt och glädje. Blir alldeles varm i hjärtat hur fina de är. Jag började typ gråta när jag fick höra om det nuvarande välgörenhetsprojekt som Erik håller på med. Kändes som igår när de berättade hur de skulle besöka en skola i Ghana som Erik har skänkt pengar till att bygga och hur de hade bekymmer om att hitta vaccinationskliniker som de kan vaccinera sig inför resan, haha. Jag är så stolt över Erik! Kolla videon nedan för att ta del av hans resa och var den är på väg. Like:a, dela eller visa videon för era käraste!  ↓

UPPDATE: För er som vill involvera läs HÄR

Visst har jag fina vänner? Jag tror faktiskt att samma typ av människor alltid dras sig till varandra och stannar. Det är lite som vi, alltså jag och ni som håller ihop. Även om vi inte alltid ha samma åsikter kring saker och ting så har vi hjärta på samma ställe. Om ni hade samma möjligheter skulle ni förmodligen göra detsamma, ja ni vet vad jag menar.

Nu ska vi förbereda lite fika inför nästa finbesök! Haha, måste hinna träffa vännerna för att vi blir borta en hel månad ju. 

Gladaste kramar till er! 

6 kommentarer

 1. SÅÅÅÅ FINA ÖGON =)

  https://nouw.com/sassabassa VAD TROR NI JAG GJORT IDAG???????

 2. Vart ska ni? 🙂

 3. Funderar att åka till ex Afrika och hjälpa till med något helst barn kanske två månader. Men vet ej hur jag ska få någon kontakt. Jag behöver byta miljö och har så mycket kärlek att ge kram.

  1. Vilket land i Afrika? 🙂 Men iaf, finns flera företag som erbjuder volontärarbete utomlands. Volontärresor tror jag en heter?

 4. Håller med. Hade man möjlighet skulle man hjälpa andra. Även om man kanske inte kan skänka bort pengar så kan man tex prata med en granne som kanske känner sig ensam eller bara skänka kläder, leksaker, spel till tex en ensamstående mamma med barn som har det dåligt ställt. Prata med nyanlända så de känner sig välkomna och får en chans att komma in i samhället och lära sig svenska. Det kostar bara lite tid och kärlek.

  Kram!

 5. Så mycket kärlek!! <3 <3 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *