Morgongos

Hey älskade ni! 

Hoppas att ni fick en bra start på dagen. Något som jag älskar med mitt liv just nu är att jag alltid får starta dagen med Zeldas lilla skratt. Hon vaknar alltid glad vår lilla tjej. Trots att man kan känna sig supertrött och knappt kan stå upp på morgonen ibland, så fylls alltid stora mängder av energi till min kropp av små fnittrande ljud från vår älskade dotter. Varje kväll när jag går och lägger mig ser jag alltid framemot till nästa dag. Det är så himla spännande att se vad Zelda kommer att ha för sig. Hon har börjat forma så mycket personlighet nu under den här perioden och jag vill inte missa en enda sekund av det.

Jag vaknade väldigt tacksam idag helt enkelt. Min lilla familj önskar er en fortsatt underbar finaste ni. 

16 kommentarer

 1. Åh vilken söt lite personlighet Zelda är.
  Underbara foton på pappa och dotter.

  Härligt det låter att få vakna upp till en babys leende
  och som du säger, inte veta vad hon skall hitta på idag.

  Fortsätt njuta av varje ögonblick.

  Karma
  Mandy

  1. Zelda skickar massor bebiskramar till dig Mandy. Hoppas att du mår bra vännen <3

   Kramar massor från oss!

 2. Ja vad söt hon är. Jätte fin. 😊😇

  1. Zelda hälsar tack <3 <3 Kramar från oss fina du!

 3. Härligt. För några dagar sedan hade du rubriken ”Trött son”. Tänkte då på följande.

  Familjen hade en ”äkta” bondkatt. När den var inomhus hade den en favoritfåtölj och visade tydligt sitt missnöje (!) om någon i familjen satt i den. Så fick vi besök av en kvinnlig släkting från Norrland (!). Vi berättade inte om kattens anspråk så hon hade ovetande parkerat i kattens fåtölj när den plötsligt stod i dörröppningen. Den stannade iofs till ett kort ögonblick men visade inte sitt misshag på vanligt sätt utan gick fram och ställde sig framför damen som genast såg sin plikt och kliade den bakom öronen. Efter ett tag flyttade katten på sig så att damen fick sträcka sig. Efter ytterligare ett tag gick ännu längre bort och lade sig på rygg. Damen lättade från fåtöljen för att nå fram och i nästa sekund låg katten i fåtöljen. Att damen inte satte sig på den var ett herrans under.

  Var det kanske din fåtölj?

  1. Absolut! 😛

 4. Gulliga bilder du har tagit ❤ minns när mina syskonbarn var små. Numera är några av dem mindre gulliga och kaxiga tonåringar och alltid bråkar med sina familjer. Nån gång växer de nog upp 😂 killar i målbrottet är såååå söta. Sen får de ju små fjun på hakan… brukade säga – det var en kyckling som hette gullefjuuuun… sen fick man springa fort 😂😂😂

  1. Taack ^^<3

   Haha, åååh. När jag drömde en mardröm handlade drömmen om att Zelda från en bebis blev till en jobbig tonåring på en dag. Haha, men olika faser i livet är charmiga på sitt sätt 😛

   Kramar från oss!

 5. Låter helt underbart 🙂

  1. <3 <3 <3 <3

 6. Så mysiga bilder!

  1. <3 <3 <3

 7. Det är ju verkligen de små sakerna som gör det så där extra roligt😍 Fina bilder du tagit på din lilla familj Foki, så himla roligt att se alla bilder du tar, jag tycker verkligen det 😘

  Jag hade en underbar födelsedag igår, extra fint väder med sol ☀️ och värme som det inte brukar vara på min dag men denna gången så. Sedan bjöd jag på tårta på jobbet alla blev överraskade av att jag fyllde år hihi 😅 Senare på kvällen blev det grillning me en kompis och bekantskaper i sällskapet. Det var himla lyckat! ❤️
  Å idag blev jag firad med sång och en present av kollegorna 🌸

  1. Jaaa verkligen <3
   Tack snälla för att du tycker att det är kul.

   GRATTIS I EFTERSKOTT finaste du! Hurrah hurrah hurrah! Det lät som att du har haft en fantastisk födelsedag. Fortsätt att njuta hela veckan ut fina.

   Kramar massor från mig och min lilla familj! <3

 8. Åh vilka söta bilder! Hon är verkligen lik dig!!

  1. Ååh, tack! Vad glad jag blir. Det är många som säger att Zelda är lik sin pappa. Jag blev lite ledsen 😛 Haha <3
   Tack för att du säger att hon är lik mig! Blev så glad att jag studsade upp och ner för mig själv här i sängen. Kraaamaaar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *