Uppdatera Zeldas garderob

Nu är det dags att uppdatera Zeldas lilla garderob. Hon har knappt kläder i storlek 62/68, och vi har pressat storlek 56 på henne så länge det bara gick. Nu ser vi dock att vissa plagg börjar bli lite för tajta på henne. Haha, vad är vi för snåla föräldrar egentligen?! Men vi tänkte att hon växer ur kläderna så snabbt. Vill inte handla mer kläder i onödan eftersom vi har redan gjort ett miss när vi köpte för mycket kläder i storlek 56. Moster Fay köpte en hel del kläder också. Vissa plagg har vi använt en gång och vissa har vi inte ens hunnit använda. Lite synd faktiskt. Nu köper vi kläder som behövs och gärna lite större plagg som hon kan växa in i.

Åh, hoppas att jag kan hålla mig nu. Bebiskläder är ju för söta, finns risk att man handlar för mycket bara för att minikläderna är oemotståndliga när man står där i butiken. Giiiih 

8 kommentarer

 1. Dem små växer så otroligt fort. Super kläder på bilden. kramiz<3

  1. Verkligen <3
   Det är när man ser att de har växt ur kläderna som man inser hur fort de växer. <3

   kramar från oss!

 2. Ett tips, förutom att skänka/sälja kläderna, är att använda dem som kostymer för Baggiz. Jag brukar ha kostymer på Merlin ibland men bara för fotografering. Skulle aldrig tvinga honom gå runt i en utstyrsel utan anledning. Skulle kunna vara en rolig fotosession om Baggiz vill.

  Min mamma klippte sönder alla mina bebiskläder och sydde lapptäcke av dem. På så sätt kunde jag ha kläderna ännu längre. Hon gjorde flera lapptäcken. När jag växte sydde hon ihop täckena till ett större bara. När jag var i tonåren sydde mamma ett blixtlås på täckena så att det blev som en påse. Hon fyllde den med sittpuffar. Då blev det en sittmöbel! Nu har mina kusiner i USA fått ta över min sittpuff men det är en fascinerande resa!

  1. Gaah, så sött ^^ <3

   Åh så pysslig din mamma är. Hon påminner lite om min mamma som också brukar hitta på sånna grejer 🙂

   Kramar till er!

 3. Jättesöta hängelbyxor <3 🙂

  1. Tack fina! Hon blev supersöt i den också 😀 <3

   Kramar från oss!

 4. Vilken storlek köpte du från Zara till Zelda? Tidigare när jag köpte har jag upplevt dem som lite små och nu har jag en ny liten och funderar på vilken storlek jag ska ta..

  1. Jag köpte storlek 62! Det var lagom i storleken tycker jag, just de plaggen som jag köpte!

   Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *