Trött son

Hey solstrålar! 

Hur är läget med er? Vi har varit inne halva dagen idag eftersom vi har väntat på matleveransen här hemma. Svårt att storhandla när man inte har bil. Vi brukar handla lite i taget när vi är ute, men jag känner att jag vill bunkra upp lite här hemma så att vi inte behöver tänka på det någon vecka fram över. Speciellt nu när det är så fint väder. Då kan vi fokusera på att hitta på en massa mys ute istället.

Efter vi har fått matleveransen gick vi ut, åt glass i solen och tog en lååång promenad med Baggiz. Från början tänkte vi lämna Baggiz hemma eftersom vi ville gå det promenadstråket som Baggiz inte känner till. Men Baggiz vägrade, han sprang efter oss, gnällde och tillslut fick han som han ville. Vi fick promenera i skogen där han brukar hänga på dagarna istället, haha. Men det var mysigt det med. Bill jagade Baggiz i skogen tills Baggiz blev helt slut. Vi fick bära hem Baggiz efteråt, haha. Baggiz har fått supermycket motion idag minsann. Nu har Baggiz däckat här bredvid Zelda.

Vad har ni gjort idag? Vad är det för temperatur hos er? Det har varit 25 grader här i Stockholm idag. 🙂

16 kommentarer

 1. Åh så söt frisyr. Kan du inte visa en vlogg dock om du ha tid haha hur du gjorde frisyren? Vill också göra 2 bollar…kramar

  1. Tack snälla för komplimangen. Jag ska se om jag hinner med det! Men det är faktiskt inte så svårt 🙂 <3

   Kramar massor till dig finaste du!

 2. Er katt beter sig ju nästan som en hund haha.

  1. Han är lite av en hund 😛 Haha <3

 3. Hur kan du/ni ha jackor på er?! Det är ju så jäkla varmt ute 😮
  (Sen är jag gravid så kanske därför jag tycker det är så varmt 😂)

  1. Haha 😀 <3
   Jag hade ett linne under, så lite svalt blev det 😛

   Klappa din fina gravidmage från mig!

 4. Kan tipsa om att promenera/åka buss till stormarknaden, storhandla och sedan beställa taxi hem! Pengarna man lägger ut får man igen på de (oftast) lägre priserna och åker man egen bil kostar ju bensinen ändå. Plus att man inte småköper en massa onödigt när man handlar ofta. Ett minus är dock att chauffören ofta blir sur om det bara är en väldigt kort resa hem…

  1. Haha, det har hänt att vi har åkt taxi hem nångång när vi råkade handla för mycket. Men nu med Zelda är det svårare om vi inte ta med babyskyddet. Det är dock tur att vi bor i storstan, här finns det mathem, mat.se och liknande som man kan handla från. Har sett att det är ett par kronor dyrare på varorna men vi sparar lite tid och besväret. Vid någon tillfällen när vi har fått låna bil av Bills mamma brukar vi handla loss i matbutiken, haha 😛 <3

   Kramar från oss!

 5. Man får passa på att vara ute när det e så fint. Baggiz fick ordentligt med motion så han lär sova gott i natt. Glass e gott. Saknar alla ställen man kunde köpa glass som tillverkas på plats. Saknar det i Västerås. Även dåligt med bra fik. Har bara hittat en. Här finns ingen fika eller glasskultur alls :p ibland längtar jag tillbaka till sthlm men det e bara å ta tåget dit. 😊

  1. Du kanske kan öppna ett fik där du bor? 😛 Det brukar oftast bli en bra affärsidé när man tycker att det är något som fattas 😀 <3
   Kramar från oss! <3

 6. Vad ni är gulliga och bra föräldrar. Både till er dotter och katt. Kram.

  1. Tack snälla finaste du! Vi gör vårt bästa <3
   Kramar!

 7. Alltså, bilderna! 😍😍

  1. Kramar från oss! <3 <3

 8. Min största barnfamiljsrekommendation är ellådcykel. Går att köra med babyskydd i, så riktigt små pluttisar kan också åka. Jättesmidigt att ha när man ska storhandla, eller överhuvudtaget transportera sig någonstans med bebis. Fungerar även på vintern, då de är stabilare än vanliga cyklar. Kostar mycket, men är oerhört värt!

  1. Åh, sånna har vi sett! Varje gång vi stöter på en sån säger Bill: -Vill haaaaaa. Haha, vi har faktiskt en elcyckel här hemma som Bill funderar på att sätta en barnlåda-släp framför 😛 Kramar från oss!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *