Vänner och solsken

Glad fredag älskade ni! 

Vad ska ni hitta på idag? Själv har vi inga fasta planer, men vi funderar på att ha en liten picknick på berget med Baggiz och Zelda lite senare under dagen.

Igår var jag och Zelda på lunch med Johan och Robin. Killarna var så fina mot Zelda. De köpte en unicorn-gosedjur till henne och jag blev såååå glad. Jag tror att jag blev mer glad av unicorn-gosedjuret än vad Zelda blev, haha. Det är alltid kul att få komma ut och umgås med vänner och kollegor lite. Extra kul när Zelda får träffa alla lite eftersom. Hon kommer att ha så många fina morbröder och mostrar som hon kan leka med. Inte minst ni cybermostrar/morbröder som stöttar henne och vill hennes bästa när ni kommer med fina tips och råd. Jag är så glad att Zelda får så mycket kärlek från alla håll. 

Vi önskar er en megabra dag! 

2 kommentarer

  1. åhh vad fint 😍 vart är overallen köpt?

    1. Från mothercare ^^ <3

      Kramar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *