Zelda två månader!

Kan inte förstå att Zelda är två månader nu. Åh vad hon har vuxit! Önskar att ni fick känna och hålla henne på samma sätt som jag har gjort, så att ni också kan känna hur snabbt hon har vuxit och blivit tyngre och tyngre för varje dag. 

Zelda känns mycket starkare nu än för en månad sedan. Hon kan ta bort filtar själv om det råka komma över hennes ansikte, Hon kan vända från rygg till sida och tvärtom. När vi lägger Zelda på mage kan hon hålla upp huvudet mycket längre än tidigare. Det märks på henne att hon själv tycker att det är spännande när hon lyckas lyfta och vända huvudet för att titta runt.
En av de bästa stunderna i min vardag måste nog vara när Zelda vaknar till, eftersom jag möts alltid av hennes leende och skratt. Bebisskratt låter lite flummigt tycker jag, det låter som små eh-eh-eh ljud bara. Inte nog med det ser de ut som små gamlingar med inga tänder. Haha, så sött.

Zelda griper tag om små, lätta saker medvetet som tvättlappar eller napphållare. Hon älskar att vifta och titta på det. Hon slår bort Bill ibland när han kommer nära henne med hans stubbiga skägg. Haha, det ser så roligt ut. Men jag förstår henne, jag tycker själv att det är obehagligt med Bills stubbiga skägg så Zelda måste tycka det hon med.

Åh, ibland vill jag bara stoppa tiden för att det går för fort fram men samtidigt ser jag framemot alla hennes utveckling med spänning.

Älskade Zelda. 

4 kommentarer

 1. Det roliga är ju bara att det blir roligare hela tiden 🙂
  Vid 9-10 månader känns det som om de verkligen börjar förstå mycket av det man säger, och en del av omvärlden också! Ha en liten nu som just lärt sig nicka, skaka på huvet, peka och lipa 🙂

  1. Ååh! <3
   Låter tokmysigt! Vad spännande att följa barnens utveckling sådär. <3

   Krama din bebis från oss!

 2. Sara den rara

  Min kille är snart två år och JA, tiden med barn går fort. Det är när man skaffar barn man inser hur fort tiden går. Innan stod det nästan still och man hade all tid i världen känns det som nu. 😉 Samtidigt som man ”sörjer” att tiden går för fort är utvecklingen lika rolig den. Väntar på nästa i magen nu och är så spänd på att se vem det är!

  1. Visst har inte du berättat för mig att ni väntar bebis?! GRATTIS! OMG! Så kuuul <3
   Uppdatera gärna hur det går med graviditeten. Gud vilken underbar nyhet! Jag blev så glad och exalterad för din skull.

   Kramar <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *