Tillväxtultraljud

God morgon solstrålar! ♥

Sitter här i väntrummet med lite värkar, vi ska inte föda men vi väntar på att få göra ett tillväxtultraljud på Zelda.

Vi tog buss hit till sjukhuset i morse. Eftersom det blir bekvämare när vi inte behöver leta efter parkering samt sparar lite tid. Jag och Bill har fått låna en bil av Bills mamma under de senaste veckorna. Vi har använt bilen när vi storhandlar, inskaffar grejer till Zelda och lägenheten.

Jag har inte åkt buss i rusningstid i Sverige sen gymnasiet. Alltså på morgon när alla åker till jobbet eller skolan. Det var så himla spännande att titta på alla människor. Det är alltid mycket människor i storstaden men det är extra rörelser nu under rusningstid. Det låter kanske lite konstigt nu för många men det var faktiskt mysigt. Fick samma känsla när jag åkte tunnelbanan i Tokyo tidigt på morgon, alla var svartklädda, på väg till jobbet. Det var så karaktäristiskt på något sätt. De var så måna om vart de skulle, så upptagna och fokuserade. Medan jag inte hade bråttom, kunde stanna upp och studera folk som ett litet creep. Haha.

#fauxfur

21 kommentarer

 1. Vad roligt att du tänker på djuren och har på dig fusk päls ! 🙂
  Känns som fler och fler blir medvetna om djurens situation och tillsammans gör alla lite skillnad!

  1. Jaaa, alltid! ^^ <3 <3

   Kramar

 2. LYCKA TILL finaste ni, så spännande att det är så kort tid kvar nu! Jag tyckte nyss att du berättade att du var gravid! Sjukt vad tiden går! o_O
  Kram <3

  1. Haha jaaa, det tycker jag med! Tiden har gått så himla fort. Jag känner mig inte ens klar och nu kan lillen komma närsomhelst liksom! ^^ <3

   Kramar från oss <3

 3. Nina Green

  Vilken fin mage. Märker att magen har sjunkit ner lite. Nära nu. Lycka till idag. Kram

  1. Tack finaste Nina <3
   Ja! Hon ligger jättelångt ner med huvudet nu. Mellan bäckbenet, nu kan det hända vilken dag som helst! ^^ Kramar <3

 4. Lycka till

  1. Tack snälla fina du <3 <3

 5. Ska till storstan å trängas i helgen.

  Inte långt kvar innan lilla busan ploppar ut. Den känslan man har när man ser ett liv komma till världen går inte beskriva. Var med när mitt första syskonbarn kom till världen. Idag e lilla pluttan 20 år. Tänk vad tiden går fort.

  1. Ååh, <3
   Tiden går verkligen väldigt fort. Något som min mamma hela tiden säger till mig är att jag och lillasyster är alltid små i hennes ögon. Senast idag kallade hon mig för hennes lilla skitunge, haha ^^ Trots att jag är vuxen och ska ha barn snart.

   Kramar <3

   1. Monica

    Min systerdotter kallas för lilla snorpan. 😂

 6. Fin du är jättesöt mage😍😍🌺

  1. Ååh, tackar <3 <3
   Vad du är snäll ^^ Blev så glad av komplimangen!

 7. Åh vilken stor och fin mage du fått nu Foki! Ser fram emot när lilltjejen tittar fram 😀

  1. Jaaaa ^^ <3
   Vi ser också framemot att träffa henne. Men det är inte länge kvar nu ^^ Kramar <3

 8. Känns som du alltid är på något samtal om graviditeten eller undersökningar/ultraljud osv.
  Jag själv är i v. 27 och har varit hos barnmorskan 3 gånger bara. Alla gånger för att lyssna på hjärtljud, ta blodprov osv. vanliga rutinsaker + 1 ultraljud.
  Känns så tråkigt för jag vill också gå på flera grejer, känns som jag aldrig får någon inkallelse eller något. Blir du inkallad på tid eller bokar du själv? Dom här förlossningssamtalen och alla prat och så, måste man boka sånt själv eller? Känns som ingen har tid för en liksom.

  1. Jag tror att det är ganska stor skillnad beroende på olika län till län eller vårdscentral t.o.m?
   Sen beror det även på mammas tillstånd. Jag har fått alla kallelser och tid för att vården tycker att jag behöver. Sen frågar de ju, vill du gå på föräldrakurs, mamma yoga och annat utbildningar som ingår. Jag fick gå på förlossningssamtal för att jag hade en rädsla inför förlossningen t.ex. Det är vården som rekommenderade det och bokade dessa samtal till mig.

   Jag har för mig att man går till BM mer och mer ju närmare slutet av graviditeten. Vi har alltid något varje vecka. <3

   Men du ska vara glad att du inte behöver gå på fler kontroller. Eftersom de tycker säkert att allt ser bra och normalt ut!

   Lycka till med bebisen kära du,
   Kramar <3

 9. Varför tillväxtultraljud?

  1. För att kolla tillväxten på plutten innan förlossningen kan komma igång och att allt är ok 🙂 <3

 10. Åh, vilken fin mage du har nu! Så kul att se blivande mamman som fortfarande håller stilen med det vita i fuskpälsen(ogillar äkta päls, finns så många snygga alternativ) ihop med dina vita Air max 90, använder själv den exakt samma modellen. De är så sköna att gå i också. Loving your mama-style, Foki! <3

  1. Wiih, vad du är underbar. Tack snälla för komplimangen! <3
   Haha, men det är verkligen inte varje dag jag känner att jag hade stil 😉 Haha 😀
   Ja, air max är så sköna! Nu är det bara gympadojor som gäller!

   Kramar massor! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *