Ut på vägen

Hello! ♥

Nu ska jag påbörja färden norrut. Först vill jag bara önska alla mina läsare en underbar dag! Själv kommer jag att ha en ganska tung och jobbig dag. Det är stekhett väder ute och vi har ingen AC i bilen! Tragiskt men sant..

Jag idag!
Testar en "ny" frisyr! Kallas "Big Bun", väldigt populär i Japan.
Tävlingen kommer upp på bloggen om ca 2 timmar! Jag skickar in den via min mobiltelefon! 🙂

0 kommentarer

 1. Vilken fräck frisyr 🙂 Synd att jag inte kan göra den bara :(, lite för kort hår för det verkar det som…

  Åh vad jag bara ÄLSKAR din blogg foki!!

 2. hejsan! alltså vad jag har förstått så kan bloggen bara ha en viss längd, men var hamnar dom inläggen som inte får plats? är dom borta föralltid, eller måste man klicka på någonstans för att få fram dom? för jag har liksom läst din blogg, (det som syns just nu) jättemånga gånger och vill jättegärna läsa det du skrev för längesen.! för din blogg är väldens bästa 🙂
  I (L) FOKI !

 3. hejsan! alltså vad jag har förstått så kan bloggen bara ha en viss längd, men var hamnar dom inläggen som inte får plats? är dom borta föralltid, eller måste man klicka någonstans öfr att få fram dom? för jag har liksom läst din blogg, (det som synd just nu) jättemånga gånger och vill jättegärna läsa det som du skrev för längesen.! för din blogg är världens bästa 🙂 SNÄLLA SVARA VILL JÄTTEGÄRNA VETA!
  I (L) FOKI !

 4. Stekhett bil är en av de definitioner som kan användas för att beskriva de tre sista dagarna av min semester. Usch, svettas och dricka vatten stup i kvarten. >.<

  Najs frisyr förresten.

 5. Gud vad söt du är! 😉 Ha det bra, kram!

 6. Jätte söt frisyt verkligen.
  Du har det finaste håret ja nånsin sett, blir avunsjuk.
  Och din blogg är super bra!!!
  Du är liksom bara dejj själv och hackar inte på några andra eller nåt som andra bloggare.
  Det är bäst med dejj, beundrar dej för det.
  With love//Allastjejj – Everything happens for a reason

 7. vad söt frisyr!:) japan är sån härlig stad.

 8. svara gärna på DAGENS FRÅGA på min blogg!

 9. Nice besök mmin fjortisblogg:D

 10. söt frisyr 🙂 du är alltid så fin i håret!

 11. ser cool ut 🙂

 12. Gud va jobbigt med ingen ac i bilen! :O

 13. jättesöt frisyr 🙂 men du har ju asiatiskt hår så det verkar som såna frisyrer fungerar bättre då 😛 har försökt men det går bara inte på mitt hår ^^

 14. Älskar din blogg!
  du är sjukt söt, vetu det!? =)

 15. jag har lista på alla poulinas(paow's)och desirées(dessies) killar som hon har haft ihop det med!! kolla min blogg!!!
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/

 16. ÄLSKAAAAAARRRRRR DIIIIN BLOGG OERHÖRT MYCKER DU E BÄÄÄÄÄÄSSSSSSST HELT ENKELT PUSS

 17. Söt frisyr =)
  Vart har du köpt shortsen? 🙂

 18. gud vad söt frisyr 🙂
  älskar ditt hår 😉

 19. De där videorna e jätte bra, man förstår mke hur man ska göra (: Skit fin frisyr du hade också, du passar i sånt <3

 20. jättejättefin frisyr 🙂 synd bara att man har så kort hår :S

 21. Väldigt söt. 😀

 22. annalinnea

  vad sööt du är ! :):)

 23. måste bara säga att du passade otroligt bra i den frisyren, tycker även att det är modigt av dig att våga gå runt i sånna frisyrer som man inte har här i sverige & jag tror att ganska många av dina besökare, provar de frisyrerna, men tyvärr kan inte jag de, eftersom jag inte har tillräckligt långt hår :/
  men jag beundrar verkligen dig, och jag följer din blogg flera gånger om dagen! 🙂
  kram!

 24. jag kollade på din blogg och såg frisyren och nu har jag den^^

 25. du är så sööt 🙂

 26. jag bara älskar dig & din blog!

 27. Jag gillar dina söta frisyrer 🙂 Önskar att jag åtminstone orkade kamma mig ibland, haha 😉

 28. Måste bara säga att du är så fruktansvärt söt. Oavsett vad du har på dig och vilken frisyr du har…

 29. du passar i den=)

 30. Damn, snygg frisyr! <3 verkligen!! Passar dig skit bra tjejen!

 31. gud så snygg du är!
  jag är väldigt intresserad av vart du brukar köpa din kläder 🙂 t:ex shortsen oh den oranga tröjan på bilden glad för svar puss

 32. Vad har du för mobiltelefon ??

 33. älskar ditt hår :] & din blogg såklart

 34. Hejsan

  Hur kan du får ditt hår så HIMLA fint

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *