Snabba svar! :)

Hej sötnosar!

Det senaste dygnet har jag fått väldigt många frågor om två särskilda saker. Eftersom att jag aldrig hinner svara på alla kommentarer och frågor, så gör jag ett litet "svarsinlägg" som alla kan läsa och ta del av! ♥

Fråga: Vars har du köpt dina högklackade gladiatorskor?
– Dessa skor köpte jag på Bianco. Skorna är både snygga och sköna, och jag rekommenderar dem till alla som gillar att gå i högklackat!

Fråga: Vars hittar du alla "coola prylar, bilder och saker" som du bloggar om?
– På Google! Jag sitter ofta och söker med olika sökord, sedan klickar jag mig fram från länk till länk, och till slut så hittar jag alltid någonting som är intressant nog att skriva om! 🙂

Jag idag!
Nu ska jag på bio med min söta älskling! Vi ska se Star Trek!

Hoppas att alla läsare får en trevlig kväll!

167 kommentarer

 1. du har snygg stil, och jag älskar ditt hår !

 2. skit snygga skor! Vart har du köpt dom?:)

 3. Ääääääälsakr dit hår! är det extensions?

 4. löshår :O ??

 5. as snygg jacka! 🙂

 6. herregud vad snygg du ääääääär o:

 7. du är sjukt vacker tycker jag 🙂

 8. Faen så pen du er ! 😀

 9. Shiit va långt fint hår (A)

 10. Vart har du köpt dom där jätte snygga jeansen?

  Du är så galet vacker så det är inte klokt.

 11. Vilken fin tröja =) Vart kommer den ifrån? mvh Martina

 12. Du är riktigt söt

 13. jätte snygg stil på dig!:)

 14. fan vad snygga skor du har, jag har nästan lika ;P

 15. Jag letar för fullt efter såna jeans, vart har du köpt dem? (a)

 16. Hejsan!

  Jag måste bara säga att du har grymt snygg stil och allt! Men en fråga varför lägger du aldrig ut bilder på din 'älskling'? Han kanske inte vill vara med på bild här på din blogg? Men skulle bara vara kul och se han! 🙂

  Ha det bra, plus att jag kollar på din blogg ganska mycket, du har jätte fina bilder!

 17. Hello!

  Hej, asså du har hur bra stil som hels vart får du alla snygga kläder ifrån?! Dom är skit snygga! 😉 Men jag undrar hur många kommentarer du får per dag? Är det inte lite svårt att blogga och så samtidigt som du går i skolan?

  Puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *