Promenad med familjen

Godkväll älskade ni, 

Hoppas att ni har haft en bra dag. I skrivande stund väntar vi på att tidtagaruret ska plinga till. Vi har vegetarisk lasagne i ugnen just nu. Tidigare ikväll har vi tagit en liten promenad i skogen. Det var så himla mysigt med kvällssolen och det behagliga vädret. Baggiz sprang runt och var så glad. Han ser ut som en Sumo-katt men han har faktiskt ninja egenskaper. Ni ska bara se hur han klättrar på alla stenar.

Just det, idag fick jag ringa till 1177 igen, inte bara pga blödningen men också pga att jag fått en vattenblåsa i ena ögat! Alltså vad händer med mig egentligen!? Haha.
De sa att jag borde åka till gyn-akuten för att kolla orsaken till blödningen, men jag har inte riktigt hunnit med det. Jag vet, lite dumt. Man ska kolla upp sig på direkten. Men jag åker in imorgon istället när jag kan planera hur vi ska göra med Zelda. Kändes stressigt att åka iväg idag. Man vet ju inte hur lång tid det kan ta heller. Hur länge man måste vänta ni vet. Jag har ändå inte ont i magen, ingen feber, blodet luktar inte konstigt och det är lite mindre blödning än igår. Jag orkade t.o.m. gå ut på promenad liksom, så det är nog inte livshotande. Jag tror att det är mensen som många av er har själva upplevt. Tack förresten för att ni tog er tid att kommentera hur det var för er. Jag blev lite lugnare. Kände igen symptomen som ni hade. Tack! Ni är bäst! 

7 kommentarer

 1. Haha första gången man får se Bill i mjukiskläder tror jag 😀 Önskar vi också kunde gå ut med vår lilla misse Misty löst ute i det fria också. Vi har bara haft möjlighet att ta ut henne i närheten av vår lägenhet i koppel, o hon är oftast rätt så rädd av sig. Känns som hon trivs bäst inne o lite på balkongen egentligen hehe 🙂 <3

  1. Hahaha, jaaaa! Mycket mjukiskläder på dagarna numera. 😀
   Baggiz var också rädd för allt och alla från början. Tog ett tag innan han fick bort sin rädsla. Nu är han en tuffing och kan gå mot nya människor utan problem. Fast han håller sitt avstånd såklart.

   Pussa lilla Misty från oss! Baggiz hälsar så mycket till er <3

 2. nyblivande föräldrar tror ofta måste anpassa efter barn men det är inte så… barn anpassar snabbt efter vuxna. jag skulle ta spiral efter 4 månader jag fött mitt andra barn.. jag tog med henne till bvc. hon låg i babyskydd medan bvc sköterskan tog in spiral i mig.. det funkade bra. om man undviker för mkt då blir det bara svårare och stressigare. lycka till

 3. If I can reccomend, look for better ergonomic carrier for your little Zelda. Tula or manduca are great options. http://www.megganmamma.com/2013/11/01/why-id-never-put-my-baby-in-a-baby-bjorn-carrier/

 4. Oo blir alltid så peppad på att laga mer vegetariskt när jag läser om er matlagning. Har flyttat till nytt hus med en ej fungerande spis så längtar efter att den nya kommer så jag får laga mat igen! På tal om mens, jag vet ju ni använder tygblöjor så då kanske tygbindor vore något att testa? Hehe nu vet jag inte vad du använder för mensskydd och det kanske är för privat att tipsa om. Jag kommer själv ha tygblöjor på våran lilla när hon vuxit på sej lite, vi köpte/fick bara begagnade tygblöjor som tyvärr är liiite förstora än. Jag har inte fått tillbaka min mens än men ska köpa ett provpacket med tygbindor då jag inte gillar tanken eller känslan av engångs.

  1. Annars är menskopp väldigt bra😊

  2. Åh! Grattis till flytten <3
   Jag har varit menslös i många många år när jag hade hormonspiral. När jag tog ut spiralen hade jag så lite mens att det räckte med trosskydd. Min mens varade mellan 2-3 dagar. Har inte ens tänkt på att jag ska få tillbaka mensen så jag har inte tänkt så långt än, haha 😛

   Kramar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *