Köpte fel dator

Jag fick hem min nya dator för någon dag sen och upptäckte att jag köpte fel dator. Jag ville egentligen köpa den gamla versionen av MacBook Pro eftersom den har vanliga USB intag och SD-kortläsare. Med den nya modellen måste man typ köpa adapter till allt, gaaah! Jag har mig själv att skylla såklart när jag i panik köpte en dator så hastigt att jag inte läste specifikationer ordentligt. Jag trodde att jag valde rätt dator när det stod bara MacBook Pro och inte MacBook Pro Touch bar. Tydligen finns det två versioner av den nya MacBook Pro? Jag har inte hängt med riktigt på de senaste datornyheterna. Men nu är den köpt och jag kände att jag inte riktigt har tid att att returnera datorn. Vill inte låna Bills dator och arbetsplats något mer. Skönt att ha alla mina jobbfiler till hands nu i alla fall. Har inte kunnat jobba ordentligt under de tre senaste veckorna. Nu måste jag försöka ta igen och göra klart planeringen kring Zoiraks kommande kampanjer som jag kan skicka in till kollegorna efter det thailändska nyåret.

Jo, pratade med mamma tidigare idag. Som det ser ut nu kommer hon att måste stanna längre i Thailand. Hon kommer att flytta fram biljetten för andra gången och vi hoppas att det här blir en sista gång. Jag sa till mamma att hon inte ska tänka på oss här. Hon får jättegärna stanna en månad till för att vara på den säkra sidan. Nu håller de på att fixa med kantstenar längst efter uppfarten och mamma har satt ut lite växter på tomten. Den roligaste biten är trädgårdsarbeten tycker mamma, hon finner mycket glädje i att pyssla med trädgården. Det är som hennes enda tröst nu när hon saknar oss så mycket sa hon. Men det är inte länge kvar, snart är mamma hemma. Tiden kommer att gå så himla fort. 

5 kommentarer

 1. åh men nej! Ibland blir det verkligen fel, får skylla på amningshjärna 😀
  Hoppas det löser sig på något sätt, att de är snälla och låter dig lämna tillbaka eller nått. Sälj och köp 🙂

  Kram fina

  1. Haha eller hur ^^ <3
   Vi får se, det kanske funka ändå! 😀

   Kramar massor <3

 2. Jag köpte en multi adapter till min MacBook, den sitter rätt bra längs med sidan när jag har den i, och den ger mig två USB och sdkortsläsare samtidigt (har för mig det är bara de sakerna) som jag fortfarande kan ha i laddare med 😊 den har exakt samma färg som datorn med så 😊

  1. Åh! Har du en länk till produkten? 😀 <3 Låter ju jättebra och praktiskt, kanske något för mig också!

   kramar

   1. https://satechi.net Från dem jag beställde när de var helt nya typ.
    Såg att de verkar finnas i svenska internetbutiker med nu 🙄

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *