Spontandejt

Alltså! Vilken underbar kväll! Jag och Bill gick ut på kvällspromenad med lilla Zelda och det slutade med att Bill tog oss på en spontandejt. Vi åt middag på restaurangen vid vattnet i närheten av här vi bor. Åh, Zeldas första restaurangbesök! Det var supermysigt men jag har aldrig ätit så fort som jag gjorde ikväll, haha. När det såg ut som att Zelda började vakna till fick jag lite panik, vi hade inte med oss extra flaska med mjölk till henne och jag ville inte slänga fram en tutte mitt i restaurangen. Inte för att jag var rädd för att uppröra någon men jag känner mig obekväm med att visa mina tuttar på offentliga platser när jag inte hade med mig en sjal som jag kunde täcka för, haha. Jag har absolut ingen problem om andra mammor ammar offentligt, för att jag tycker att detta är så naturligt som det kan bli.

Nåja, nu är vi hemma och överväger lite om vi ska göra oss redo för sängen eller om vi ska fortsätta kvällen med lite filmmys.

God natt finaste ni! Vi ses imorgon

6 kommentarer

 1. Ni har det så mysigt <3
  Stor kram och ha en fin helg <3

  1. Tack underbaraste <3

   Ja, vi försöker mysa till lite så mycket vi bara kan 😀 <3

   Kramar från oss!

 2. Hej!

  Första gången jag kommenterar här. Är 30 år och väntar tredje barnet.

  Grattis till din dotter! I början kan det kännas obekvämt att amma offentligt. Du ska inte känna att det är dåligt. När Z blir större kommer det bli smidigare att amma offentligt.

  Stor kram till dig från tanten 🙈😘

  1. Åh, Tack snälla! 😀 <3
   Ja, jag hoppas att det blir så! ^^

   Kramar från mig och lilla familjen!

 3. Jag har alltid haft perioder när de känns ok att amma offentligt andra inte. Jag har när de krisat sprungit in på damernas och ammat. På restauranger är de oftast väldigt fräscha och gott om utrymme 🙂
  Mina ungar har alltid växt fort så ha fått höra typ ”är de inte dags att sluta amma?!!” när barnen varit 5 månader…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *