Let’s talk about p**p

Hej älskade ni, 

Puuh, äntligen kan jag sätta mig ner i lugn och ro. Jag har myst med Zelda hela morgonen. Bill har hållit på med sitt lilla odlingsskåp tidigare. Han har byggt en automatiserad odlingsskåp här hemma. Så mycket tid, pengar och omsorg han har lagt ner på sitt lilla skåp. Ni ska bara se skåpet! Jätteimponerande faktiskt.

Zelda började morgonen med att bajsa ner hela sig själv när jag ammade henne. Täcket och amningskudden blev gul av bajs. Ni med barn har säkert varit med om det någongång? Vet inte hur det läckte ut, men plötsligt händer det, haha.

Jag och Zelda fick i alla fall en jättemysig badstund tillsammans. Bill har badat och duschat av Zelda två gånger förut och hon gillade inte det alls. Jag var så nervös att det skulle bli världskrig igen så jag höll Zelda tätt intill mig, vi sjönk ner i badet tillsammans. Zelda log och skrattade, hon gillade det! Hon tyckte att det var så varmt och mysigt. Efter ett tag flyttade jag henne till ett sånt där bebis-badstöd och tvättade av henne. Zelda plaskade med armarna. Hon var så avslappnad att hon bajsade i vattnet. Hahaha, värsta mood killer. Konstigt nog tycker inte jag att Zeldas bajs är äcklig. Jag kommer ihåg hur jag förut kunde få kväljningar så fort jag ser barnbajs. Jag kunde inte alls byta blöjor på andras barn. Men att få mitt eget barns bajs på händerna är som att få senap på händerna. Man torkar bara bort det. Nu skrattade jag och bytte badvatten lite snabbt sen satt vi i badet länge. Jag sjöng och nynnade för Zelda, hon såg så glad ut. Ville aldrig kliva upp från badet.

P.s. förlåt att det blir så mycket bajssnack här. Det tillhör lite av vardagen när man har blivit småbarnsföräldrar, haha. 

Min fina vän Yun har precis kommit med sushi. Han ska mysa här hos oss en liten stund. Vi sitter med varsin dator och jobbar lite. Passar på när lillan sover.

Önskar er en fortsatt underbar dag älskade ni,

8 kommentarer

 1. Hej! Vad härligt ni måste ha det när ni kan vara tillsammans så mycket så att båda har en chans att se alla Zeldas framsteg och framtiden bus och tok.
  Ett tips, om hon inte gillar att bada, vira in henne i en handduk när ni ska bada henne. Efter en stund tar ni bort den bit för bit. Vi hade en som inte gillade att bada och då körde vi med den varianten och den fungerade jätte bra.
  Ha nu en härlig vår
  Pia

  1. Verkligen. Vi är så tacksamma över detta. <3
   Det ska vi absolut testa om hon skulle vara grinig nästa gång. Nu ser det ut som att hon älskar att bada som sin mamma så, haha 😀
   Vi badade igen igår och det var så harmonisk.

   Kramar från oss Mamma Pia <3

 2. Hej Foki!
  Kan inte du skriva ett inlägg om alla grejer du tyckt varit life-safers nu när du blivit mamma? Alltså, allt från amningsinlägg, små handdukar till bhar och sånt?
  Ska snart bli mamma själv och är rädd för att jag inte har allt nödvändigt! 🙁

  1. Jaaa! Absolut! Jag har precis postat inlägget igår kväll <3

   Kramar massor <3

 3. vad mysigt att sitta och jobba lite med en vän. Mindre mysigt med all bajs kanske 😀 Väkommen till motherhood hihi. Det är rätt ofattbart att du är mamma, lilla Foki har blivit stor, det är kul faktiskt och jag menar det på ett väl menat sätt. 😀
  Kram fina

  1. Haha, tack! Jag satt och bläddrade genom gamla bilder imorse för att se vad jag och Bill gjorde för 4 år sen. När jag såg bilderna tyckte jag att jag såg så ”liten” ut haha. Har aldrig trott att hela mitt liv skulle förändras och vi skulle ha barn idag. Om man ska gå ännu längre bak typ 9-10 år tillbaka så var jag ännu mindre. Hello Kitty tjejen liksom ^^ Aaaah, Livet är fantastisk! <3

   Kramar från mig och min lilla familj finaste Diana! <3

 4. Ingen kan snacka skit så fint som du. Du får bada i bajs att låta som en lyxtillvaro.

  1. Hahhaha 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *