Hejdå duracellkanin

Solstrålar! 

Kommer ni ihåg hur jag glatt berättade för er att Zelda sov hela 7 timmar för tre nätter sen? Nu har hon faktiskt sovit i minst 6 timmar 3 nätter på rad. Lite lagom när jag känner att mina duracell-hormoner börja avta. Häromdan var jag så trött att jag la mig ner på golvet och hasade mig fram som en mask, haha. Är verkligen supertacksam att Zeldas sover lite längre nu på nätterna. Hoppas hoppas hoppas HOPPAS att det hålla i sig. Behöver energi för att vara en supermamma för min ögonsten.

När jag var så trött häromdan gjorde Bill ett tappert försök med att steka omelett till mig.
Oh, loooord. De var så ”färgglada” och jag sa till mig själv. -Jag ska sluta vara såhär trött att jag inte kan göra min egen frukost något mer. 
Men jag åt faktiskt upp omeletten, dels för att jag var hungrig sen har Bill faktiskt lagt ner både sin tid och kärlek med att laga frukost till mig. Bill sa att han har glömt bort hur man gör en omelett sen han kör sin vegankost, haha. 

Idag ska Zeldas farfar komma förbi under lunchen. Sen ska vi återigen besöka BVC. Hur mycket tror ni att Zelda har vuxit? Jag gissar på att hon väger kring 4,5kg -ish! Sist vägde hon 3,97kg Vad tror ni?

12 kommentarer

 1. Hej.

  Brukar aldrig kommentera på din blogg men kunde inte låta bli att tänka varför din familj inte kommit för se Zelda än (Din mamma kan jag förstå att hon inte kunnat).
  Förlåt om det är personligt men tänkt på det bara när du skriver att många i Bills familj ofta är där.

  1. Jag undrar oxå. Litet konstigt faktiskt. Det är nå’t som glappar här.

   1. Förmodligen för att de bor så långt bort?

   2. Vad då glappar? Det är inte lätt när man bor så lång ifrån, det är inte bara restiden, tidigare när Fay har hälsat på har det sett ut som att hon bott över hos dem och det är lite svårare att ha inneboende gäster när man har nyfödd bebis hemma. Tycker att det var bedårande när de fixade så Fokis mamma kunde se Zelda på telefon vid vaggan 🙂

    Det har bara gått en månad, chill 😉

  2. Foki har tidigare kort berettat i bloggen, såg det i ett inläggs kommentarfält då någon frågat varför hennes släkt inte träffat i riktiga livet Zelda än. Detta varför beror på att dom bor så långt borta och att flyga med Zelda vill dom vänta med än. Sedan bor ju Fokis mamma i Sverige men har varit flera månader i Thailand och sköt jobb där mm. Varje dag videofilmar och tar fotografier Foki och Bill på Zelda till familjen. Så det är inget konstigt som har hänt varför Fokis familj inte träffat Zelda i riktiga livet än utan på bild och videofilm i stället.

  3. Jag ser att några har svarat åt mig redan, hehe tack fina ni! <3

   Jo, min familj har inte varit här än men ingenting märkvärdigt har hänt. Vi håller kontakt i vår lilla chattgrupp varje dag med bilder och videos. Vi ringer till varandra jämt. Samma tid varje dag brukar mamma ringa för att titta på Zelda innan hon går och lägger sig t.ex.
   Min familj har pratat ihop att de ska komma hit när mamma har kommit hem. Men mamma fick skjuta fram på biljetterna p.g.a att jobbet och huset har inte blivit klar så det har bara inte blivit av.
   Min lillasyster och Pappa bor inte så nära heller. Det är inte bara att komma när de jobbar helger också. Sen har Fay precis köpt en lägenhet. Mycket jobb kring renoveringen och flytten.

   Jag har själv sagt till min familj att de inte ska stressa hit även om de mer än gärna vill det. Det blir mycket skönare för mig när allt har lugnat ner sig lite, för att jag måste ju underhålla min familj sen när de kommer hit under en helg. Bills familj bor här, de kan komma hit i någon timme eller två och sen åka hem. När min familj kommer hit vill jag visa dem runt, äta ute med dem och göra mysiga aktiviteter tillsammans. Mamma och pappa har aldrig varit här i Stockholm sen jag flyttade hit och jag vill verkligen att vi ska kunna fokusera på varandra helt. Men jag måste känna att jag har kontroll över läget också ^^ <3

 2. Sätt inte för höga krav på dig själv bara. Du måste inte vara en supermamma. Det räcker superbra om du är en vanlig mamma med brister som alla andra också. Du är bara människa och människor har brister. Ibland blir det fel med barn och det är okej, de tar ingen skada, jag lovar. 🙂

  1. Ja det har jag förståelse till men man kan om man vill oavsett hur långt bort man bor det är deras första barnbarn och dom längtade så mycket speciellt hennes syster som köpt kläder långt i förväg men hon nämns ju ingenting eller någon annan från Fokis sida.

   1. Jag skriver bara inte om allt som händer kring mina familjemedlemmar XD

  2. Jag försöker, men det är verkligen lättare sagt än gjort <3
   Tack snälla för att du påminner mig! Underbaraste du. Jag vet att jag inte kan göra allt, jag är inte perfekt och jag kommer säkert att göra fel ibland. <3

   Kramar massor från oss!

 3. Hahaha! Förlåt Bill, men det var en sorglig omelett 😂😂

  1. Hahaha 😛 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *