När kikar hon fram?

Älskade ni, 

Medan jag tar det chill här hemma, unnar mig en massa vila och extra sömn har jag fått en och samma fråga vaaaaarje dag under sista veckan från vänner och familj om Zelda har kommit än. Det är så himla roligt att alla är så förväntansfulla och engagerade. Händer ibland att vi inte hör när telefonen ringer och det slutar alltid med tusen missade samtal istället. För att de tror att barnet är på väg varje gång.
Idag vaknade jag tidigt av att Paah och Goy (mina vänner i Thailand) bombade telefonen om Zelda har kommit. Sen ringde mamma vid 9 tiden och frågade varför Zelda inte har tittat fram än. Igår var det lillasyster och pappa som sa att nu får lilla Zelda komma ut. Sen ringde Yun mig på kvällen men jag låg och sov. Jag hörde inte telefonen och Yun ringde på som vanligt för att han som alla andra hundra gångerna trodde att jag höll på att föda, haha. Varje dag är det alltid en och samma fråga om lilla Zelda.

Jag uppskattar verkligen den kärleken som vi har fått runt omkring oss. Nästan att jag själv får lite dålig samvete för att jag personligen unnar mig den här tiden extra mycket just nu och inte känner någon stress. Jag har fått förvarningar att sista veckan kommer att kännas som evigheter så jag har redan tränat in mig själv mentalt att inte fokusera på att barnet ska komma ut. Jag har bara fokuserat på mitt eget välmående och passar på att göra saker som jag inte kommer att kunna göra när Zelda anländer. Som att ta extra sovmorgon eller inte göra något annat än att titta på filmer och gosa med Baggiz hela dagarna som jag gjorde idag t.ex. Det känns helt underbart att jag inte har dåligt samvete över det heller. För att jag förtjänar den här tiden.

När alla är så förväntansfulla gör det hela så himla spännande vilket jag uppskattar och är glad över. 

6 kommentarer

 1. Hahah den senaste veckan har även jag börjat bli alldeles för excited över hennes ankomst. Kikar in på bloggen lite oftare än vanligt och kollar när det var senaste gången du uppdaterade 😛

  1. SÅ kul <3
   Ni är verkligen Zeldas cybermostrar som väntar med spänning 😀 Slemproppen gick precis, så vi får se om det är timmar eller dagar kvar. Wiiih! Men jag lovar att hålla er uppdaterad 😀

   kramar

 2. Varför bombar man med samtal om man tror att du ligger och föder? Som att du skulle svara i telefonen då 😂😂

  1. Haha eller hur!! Det roliga är att de bombar Bill också när inte jag svarar!!!! hahahahah 😀

 3. Åh vi alla väntar med spänning och som föregående talare kickar även jag in lite oftare än vanligt 😍 Samtalen och tjatet var nog det jag tyckte var värst med hela graviditeten 🙈 Har 7 syskon och alla frågade mig konstant om det var dags, hur jag mådde och om jag inte svarade ringde de tusen gånger hua så jobbigt det var även om man vet att de bara vill väl 🙊

 4. Jag såg på Elsa Billgrens blogg att hon var med i en väns chattgrupp för hennes förlossning. Det kan ju vara en idé om man vill få ut uppdateringar om födseln till många utan att behöva ringa/smsa/få massa samtal från flera olika. Då får alla info när det är dags och hur det går (om mamman/pappan då kan och har tid att uppdatera såklart). Tyckte det verkade vara en smart idé 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *