Barnkalas imorgon

Nu är Bill hemma, jag som hoppades på att han ska vara ute och dansa hela kvällen lång med sina vänner. Vill verkligen att han ska passa på att vara ute. Lite ”unz unz” behöver han innan den tiden är förbi liksom. Jag sa till honom att han inte ska ha dåligt samvete bara för att jag är hemma. Jag av alla människor älskar att ha ensamtid och unnar mig det så fort tillfällen dyker upp. Det blir som ett litet break för oss båda liksom. Vi har precis ätit pizza som Bill snodde med sig från kalaset. Nu ligger vi i sängen och myser med te och vaniljsemlor. Haha så nyttigt, men det är helg. 

Imorgon ska vi till ett barnkalas. Har inte hunnit köpa presenter än, vi skänkte pengar till barncancerfonden i födelsedagsbarnets namn men jag vill inte heller gå dit tomhänt så vi ska nog svänga förbi en butik och köpa en liten nalle på vägen.

Det här med nagelfil till bebisar, inte visste jag att den är mer användbart än nagelsax?! Alltså, jag beundrar verkligen hur man alltid lär sig nya saker varje dag. Det är alltid något nytt. Tack snälla för att ni är så grymma! Jag behöver inte google, jag behöver bara er. Jag kom också på att man ska riva av naglarna på småbebisar lärde vi oss på föräldrautbildningen. Tills det inte går att göra det något mer såklart.

God natt mina käraste vänner! 

2 kommentarer

  1. Ja föddes me långa naglar och det första ja gjorde när ja kom ut var att riva en liten köttbit från min kind, har ett litet ärr än idag hihi

    1. Nämen! 🙂 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *