Wasabi

Jag har aldrig tyckt om wasabi. Tycker inte om lukten, smaken eller något som innehåller wasabi. Fay har köpt en påse med wasabi-nötter och lämnat den här. Jag tänkte: -Eeeeew, blä, nej, usch! Och skulle slänga påsen. Sen tänkte jag nej vad trist att slänga en hel påse med nötter. Så jag smakade lite försiktigt och upptäckte att jag helt plötsligt kan äta wasabi och det smakar gott! Nu proppar jag i mig wasabi-nötter.

Haha, jag gör en grej av det här för att jag upptäcker nu att wasabi är något som mina gravid-smaklökar tycker är gott trots att jag avskydde wasabi innan. Det finns mat och saker som jag tyckte var ”sådär” tidigare men som jag älskar att äta under graviditeten. Men wasabi är på en helt annan nivå eftersom jag verkligen inte kunde äta wasabi förut!!!

OH MY GAAAD, INTERESTING!!! 

8 kommentarer

 1. jag har svårt för wasabi som man får till sushi, tycker det är för starkt, men de där nötterna älskar jag!

  1. Jag klarade inte alls av wasabi-nötterna förut kommer jag ihåg. Hade ett starkt minne hur besviken jag blev när jag köpte fel nötter på flygplatsen för något år sen. Wasabi-nötterna var det det äckligaste jag har varit med om!!! Hahaha, jag tycker liksom om wasabi-nötter nu helt plötsligt 😀

 2. haha, det bli så när man är gravid. Något man ogillade innan kan man gilla nu ! Men ät inte för mycket Foki, ”stark” är inte bra för bebisen sägs det. Åh längtar när Zelda kommer ut i världen ! Vila ut ordentligt nu innan prinsessan kommer och förändrar era liiiiiiv =) ! kram

  1. Vi längtar också!!!! <3 <3 <3
   Japp, det se jag till att göra verkligen. Det blir automatiskt mycket vila nu när jag är så trött på dagarna 🙂
   Måste ta hand om mig själv för bebisens skull. 😀

   Kramar massor!!! <3 <3 <3

 3. Hej!
  Jag har följt din blogg så länge jag kan minnas!
  Den frågan jag ställer är inte för att vara elak eller vidare, är endast intresserad.

  Jag undrar hur många det är per dag som nuförtiden läser din blogg?
  När jag var yngre visste alla vem du var, alla ville handla på Fokiwa osv.
  Dina kommentarer på inlägg var runt 100-300 st ofast.

  Tänkte att tiden går ju och nya ”kändisar” kommer upp.

  Kram! Fortsätt med det du gör❤️

  1. Heeey! Jag tycker inte alls att det var en dum fråga.
   Jag har absolut inte lika många läsare som förr. Men det är fortfarande många läsare som följer bloggen, men som inte kommenterar bara 🙂
   När det väl är kris så är alla här så engagerade och hjälpsamma vilket jag är glad över!
   Ganska lagom mängd med läsare nu och mitt varumärke är starkare än innan. Jag vill inte sträva efter kändiskapet och ha flest följare. Allt jag vill är att bli tagen seriös och får jobba med det jag älskar vilket jag får göra idag. Sen har jag dem mest genuina läsare så jag kan verkligen inte begära mer!

   Min blogg känns lite mer personlig nu än innan också. För att jag kommer ihåg alla läsare som alltid kommenterar här. Jag älskar att ha den personliga kontakten med mina följare vilket jag aldrig fått ha den chansen förut när det var så många.

   Nu älskar jag bloggen mer än någonsin och vill blogga forever! Jag hoppas att vi håller ihop flera år till även när vi bli gamla och grå! 🙂

   Kramar och kärlek <3

 4. Åh jag ÄLSKAR wasabinötter 😀

 5. Älskar wasabi nötter 🙂

  Kan inte du göra ett inlägg om vad du inte gillade eller inte åt förr men kan äta nu? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *