Chillin’ in Kamari and some wedding talks

Vi var i Kamari en hel dag och hängde vid stranden. Vi åt lunch, badade i havet, solade, låg där bredvid varandra hand i hand och pratade om våra bröllopsidéer, det var supermysigt.

Gud vad mycket som vi måste tänka på egentligen! Vi har inte bestämt oss ännu var vi ska gifta oss, har tre förslag än så länge. Thailand, här i Santorini eller hemma i Sverige uppe i fjällvärlden någonstans. Vad säger ni? Men ett ordentligt bröllop vill vi (JAG) ha! Ett riktigt fairy tale bröllop med jättemycket blommor och dekorationer. Jag vet redan nu att jag ska designa min brudklänning själv så det är bara att sätta igång att skissa. På måndag ska jag prata med min skräddare så att hon kan beställa hem lite spets-prover till mig. Alltså, det är så mycket att förbereda om man ska gå in i detaljer. Men vi kommer att ha tid på oss eftersom vi inte ska gifta oss förrän i slutet av 2018 eller under 2019 någon gång. Det är alldeles för mycket som händer just nu, huset i Thailand måste hinna bli klart o.s.v. samt andra roligheter som väntar oss under det här året. Jag ska berätta allt för er sen under nästa månad när allt blir officiellt 

14 kommentarer

 1. Om jag skulle vara du skulle jag hålla bröllopet i Sverige, för då har flest människor möjlighet och komma! För det skulle vara ganska synd om ni skulle ha bröllopet i Thailand, och så skulle någon nära släkting eller vän inte ha möjlighet att delta p.g.a. att personen inte kan ta ledigt från jobbet. Kram!

 2. Det praktiska valet är att gå efter gästlistan. Vi hade ju Storbritannien och Sverige som val; flest gäster befann sig här så vi gifte oss här. Däremot är detta er dag! Ni ska först och främst tänka på er och vad ni båda vill.

  Jag och Joe gifte oss på ett slott eftersom vi älskar slott, sagor och europeisk historia. Vi målade upp en bild av vad vi ville ha först. Därefter tog vi hänsyn till gästlistan.

 3. Så otroligt roligt att du ska gifta dig! Jag har följt dig sen du började blogga och blev helt till mig när jag såg att Bill friat! Du förtjänar all lycka! Massa kramar!

 4. Jag tycker ni ska gifta er i Norrland, skulle vara så vackert med ett bröllop i norr.. Naturnära.. Sen känns det väl fint med tanke på att Bill är svensk och har sin släkt i Sverige.. Tänker att Sverige är det ni har gemensamt som land!! Tycker bilderna du har visat från ert naturliv i norr har varit så oerhört vackra, och magiska, så jag hoppas faktiskt att bröllopet blir där 🙂 Kram och GRATTIS IGEN så underbart detta är 🙂

 5. Vinter bröllop i Norrland! 🙂
  … på ishotellet!

 6. Det finns nog mer chans att fler kommer om ni har det i Sverige 🙂

 7. Min kusin gifte sig på Santorini för en månad sen ungefär och det va heeeelt magiskt!! så himla vackert bröllop! Är så glad att jag fick vara med o fira deras stora dag på Santorini ❤ det var så vackert 🙂

 8. Underbart!! Ska bli roligt att följa era planer ❤️

 9. När jag i framtiden gifter mig måste jag ha ett vinterbröllop! Min favorit årstid och det kan verkligen bli hur fint & magiskt som helst. =)

 10. Jag tycker att bröllopet skulle kunna vara i Thailand eller Norrland. Ni skulle väl kanske kunna fråga runt lite bland familj & vänner vad de tycker. =)

 11. Ah sa spannande. Langtar till det blir nasta du berattar. En baby i mgen kanske…
  Upp i norr ar drom brollop for mig.

 12. Röstar på ett fjällbröllop, hur magiskt lät inte det? Dessutom är det nog fler som kan komma om ni har det i Sverige 🙂

 13. Gift er i Norrland! Ett drömmigt skogsbröllop! Åh. Vill också! ❤

 14. grattis till er förlovning 😀 älskar bröllop så ska bli så extra kul att följa dig nu när det blir lite sånt också hihi 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *