Lunch in Oia

Häromdan åkte vi in till Oia igen, men den här gången åkte vi under dagtid. Det var faktiskt lite mindre folk men gud så varmt det var! Solen reflekterades ju från de vita byggnaderna som gör att det känns ännu mer hett. Men lite då och då kom det man friska och sköna havsbreezar vilket känns behagligt.

Den här lunchen var faktiskt dagen innan Bill friade, konstigt nog pratade vi om giftemål och det var jag som tog upp ämnet. Vi pratade, skojade och skrattade. Men jag trodde aldrig att dagen efter skulle han komma med den stora frågan. Det känns fortfarande overkligt att en grej som kändes så långt borta i den stunden skulle vara så nära. Kan erkänna att jag är glad att Bill inte väntade alldeles för länge, haha. Det är liksom nu allting känns så kul. Vi älskar varandra, vi vet var vi har varandra varför ska man vänta så länge till? Vi kommer att fortsätta upptäcka mer under vårt förhållande efter bröllopet och har så mycket att se framemot. Det är så mycket mer som väntar oss.

Jag vill stolt kunna bära upp min meterlånga  brudklänning och visa min bara rygg som ingenting. Jag vill dansa hela natten lång på min stora dag. Gaaah, nu pirrar det i magen igen. 

2 kommentarer

  1. Planeringen är stressig men så värd det! Jag blickar tillbaka på min stora dag och allt slit har gett resultat. Ser fram emot vad ni ska göra! Kommer ni välja Santorini? Kanske inte får fråga för mycket heller. Vissa gillar sina överraskningar.

    Håller med dig om att man kan upptäcka mer senare i relationen tillsammans. Jag personligen brydde mig inte om vilket stadium i livet jag var i. Är jag med rätt person så finns inga tvivel! Sa ”of course” till Joe så fort han friade. Allt annat fick komma i efterhand!

  2. Så underbart!! ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *